Két Honda is a Car and Driver top 10-es listáján

Az új Honda CR-V és Ridgeline is felkerült a Car and Driver top 10-es listájára. A szabadidő-autókat és pickupokat a saját kategóriájukban hasonlították össze vetélytársaikkal a menetteljesítmény, a kezelhetőség, a biztonság, a technológia, a kényelem, a praktikum és az üzemanyag-hatékonyság terén.

A Honda CR-V, Amerika legkelendőbb szabadidő-autója értéke, kategória első hatékonyságú turbómotorja, valamint tágas és prémium beltere révén remekelt.

A Ridgeline egyedülálló vázkialakításának és fejlett összkerékhajtásának köszönhetően a kezelhetőség viszonylatában múlta felül ellenfeleit. De az üzemanyag-hatékonyság és a kiemelkedően csendes, sima haladás terén is lenyűgözte az értékelőket.

2017 Ridgeline 03

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában az értékesítési, a marketing, a finanszírozási, a kutatás-fejlesztési és a gyártási területeken. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.