HondaNet

Fenyezo Muhely Page Image

Fényezés

Az autó állapotának megőrzése nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem a helytelenül kezelt felületi sérülések könnyen korróziós folyamatot indíthatnak el.

Az apróbb kavicsfelverődéseket ecseteléssel átmenetileg lehet javítani, azonban a nagyobb sérülések komolyabb beavatkozást igényelnek. Az autók értéke mellett az alkatrészek és anyagok ára is növekszik, ami további hangsúlyt helyez a biztosítások szerepére.

Fontos szem előtt tartani, hogy a javítás költsége nem csupán az autó értékét, hanem a felhasznált anyagok és alkatrészek árát is magában foglalja. Ennek fényében a megfelelő biztosítási fedezet kiválasztása kiemelt fontosságú, hiszen a helytelenül kezelt kisebb problémák könnyen vezethetnek komolyabb és költségesebb javításokhoz.

Munkafelvevőink mindenben állnak ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó akár a teljes ügyintézésről vagy csak a felmerülő kérdéseik megválaszolásáról.

Ne izguljon azon, hogy kárát hogyan orvosolja, ugyanis több biztosító kárfelvételi jogával rendelkezünk. Így akár egy körben elindíthatók a kárbejelentések. 

Ha pedig hosszabb ideig tart a javítás, ingyenesen rendelkezésre bocsátunk egy csereautót.