Olvasói díjért küzd az új Civic Type R

100040 2017 British Built Civic Type R Shortlisted For What Car Reader Award1
  • A Honda forró ferdehátúja versenybe száll 2017 leginkább várt autója címéért
  • Az olvasói szavazatok sikeres bemutatót vetítenek előre
  • A swindoni építésű CTR a világpiacra készül

A brit Honda Civic Type R a What Car? magazin olvasói szavazásán eddig szépen teljesít, azaz jó úton halad afelé, hogy 2017 leginkább várt autója legyen.

A következő generációs csúcsmodell prototípusa már feltűnt idén ősszel Párizsban, de a végleges kivitelt hivatalos bemutatója jövő márciusban, Genfben lesz esedékes. Nem kizárt, hogy a jelenlegi 310 lóerőt még egy jó adaggal fejelik meg, hogy egészen 350 körüliig csússzon fel az érték.

A What Car? szakértői több mint 10 ezer szavazatra számítanak összesen. A végeredmény megmutatja, ennyi olvasó véleménye alapján melyik lesz a leginkább várt modell a piacon jövőre.

A Honda korábban diadalmaskodott a HR-V-vel, amikor a szavazatok 25%-át kapta meg 2015-ben, az pedig NSX egy szoros második helyet tudott felmutatni idén.

Szavazás: a www.wcreaderaward.com oldalon, egy darab e-mail cím megadásával, klikkeljen a Civic Type R-re!

Philip Crossman, a Honda UK igazgatója így nyilatkozott: "A következő generációs Civic TypeR a leggyorsabb és legextrémebb kivitele lesz a Civic-nek, amely a Honda története során piros emblémát kapott. Fantasztikus lenne olvasói szavazásgyőzelemmel és neves díjátadóval kezdeni az évet. Nagyon küzdünk a győzelemért, ezért arra kérünk minden Honda rajongót, vásárlót és szerelmest, hogy szavazzon a Type R-re!"