Újabb Év Autója díjat zsebelt be a Honda Civic

A biztonság, fenntartási költség, ökológiai lábnyom, dizájn, utaskényelem és ár szempontok alapján kiosztotta ide Év Autója díjait a Hispanic Motor ítélőbizottsága. A 20 fős, spanyol újságírókból, tartalmi szerkesztőkből és neves emberekből álló csapat a latin-amerikai családok igényeit szem előtt tartva választott a különböző kategóriákban.

A kompaktok között a Honda Civic Hatchback 10. generációs modellje bizonyult a legjobbnak, így tavalyi elsőségét megőrizve remekelt.

A Hondáról

A Honda megbízható, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál amerikai vásárlóinak körülbelül 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A palettát az Accord, a Civic, a Fit, a CR-Z alkotja a Pilot és CR-V SUV-okkal együtt, a HR-V crossoverrel és a családi Odyssey-vel kiegészítve. 2014-ben az Egyesült Államokban eladott Honda modellek 98%-a Észak-Amerikában készült.

A Hispanic Motor díjairól

2010-es fennállása óta a Hispanic Motor szolgáltatja az egyedüli független, spanyol díjakat az USA-ban. A győzteseket kint élő spanyol vezetők választják ki, akik képesek felmérni és értékelni elfogulatlan szavuknak súlyát a legjobb autók kiválasztásakor, amelyeket spanyol családoknak ajánlanak a minőség, a megbízhatóság, a stílus, a biztonság és az érték szempontokat figyelembe véve. A díjazás célja, hogy bemutassa és értékelje a piacon elérhető opciókat a spanyol közösségnek, hogy bővüljön autós tapasztalatuk.