Több Honda is különdíjas kiváló értéktartásáért

2016 HR V 127

Négy modell is kiváló értéktartással büszkélkedhet a Honda palettájáról. Az új autók egy ötéves intervallum után teljesítenek a legjobban kategóriájukban a Kelley Blue Book értékelése szerint.

A KBB. com szakértői a hibridek között az Accordot, a szubkompaktok versenyében a Fitet, a kisebb szabadidő-autók között a HR-V-t, míg a pickupok szegmensében a Ridgeline-t díjazták.

2017 Honda Accord Hybrid   41

A Kelley Blue Book díjairól

A Kelley Blue Book díjai hiteles alapul kívánnak szolgálni az amerikai új autó vásárlóknak a 2017-es esztendőben is. Az egyéves időtartamra megítélt elismeréseket a szakértői csapat majdnem az összes új, Amerikában elérhető új autó tesztelésével és vizsgálatával osztja ki. Ebbe beletartozik a vételár és egy ötéves ciklus fenntartási költségeinek figyelembevétele (értékvesztés, biztosítás, fenntartási költségek, üzemanyagdíj, új autó illeték és adó), a fogyasztói vélemények és értékelések, és az értékesítési információk áttekintése is.

2017 Ridgeline 11

A Hondáról

A Honda megbízható, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál amerikai vásárlóinak körülbelül 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A palettát az Accord, a Civic, a Fit, a CR-Z alkotja a Pilot és CR-V SUV-okkal együtt, a HR-V crossoverrel és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

Jelenleg 19 fő gyár üzemel a kontinens északi részén, amelyekben széles körben készülnek Honda és Acura modellek, autómotorok, sebességváltók, kvadok, kisgépek (pl. fűnyírók, hótolók) és repülőgépek (HondaJet) helyi, illetve világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2016 Honda Fit 09

A Honda emellett 14 főbb kutató- és fejlesztőközpontot tart fent az USA-ban, ahol teljes egészében megtervezik és kifejlesztik a Honda észak-amerikai termékeit. 2016-ban az Egyesült Államokban eladott Honda modellek több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.