Detroitban az új Honda Odyssey

  • A következő generáció új erőforrásokat, fejlett konnektivitást, szórakoztatórendszert és biztonsági berendezéseket kap, miközben továbbra is családbarát sokoldalúságot és kényelmet nyújt
  • Az előzetes alapján lapos és széles az új forma
  • A sajtókonferenciát január 9-én tartják

A Honda Odyssey legújabb változata az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon debütál. Az 5. generációs családi autó teljesen újjászületett, meghajtása, kifinomult stílusa és innovatív funkciói révén továbbra is a családosok praktikus kedvence marad.

Child Sketch 4 E1483911156374

"Akartunk egy kicsit szórakozni, így az Odyssey csapattagjainak gyermekeitől megosztottunk néhány rajzot, akik szintén segítettek a formavilág kialakításában" - mondta Chad Harrison, a Honda R&D America elnöke és az Odyssey fejlesztésének vezetője.

Öt generáción keresztül az Odyssey eleget tett az amerikai családok elvárásainak. Az egyéni vásárlók körében legnépszerűbb családi autó 2016-ban is remekelt, immáron a hatodik éve. Ráadásul, az Odyssey a legnépszerűbb kategóriájában a 35 éves vásárlóknál fiatalabbak körében 2010 óta. 1994-es debütálása óta majdnem 2,5 millió példány talált belőle gazdára.

A Hondáról

A Honda megbízható, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál fejlett balesetmegelőző rendszereivel együtt több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic és az Accord személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 34 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.