Három Honda is Legjobb Vétel díjnyertes

2017 Honda CR V 111

Három Honda modell, a CR-V, a HR-V és a Fit is Legjobb Vétel díjat nyert kategóriájában. Az elismeréseket a U.S. News & World Report osztotta ki a 2017-es esztendőre vonatkozóan.

A CR-V a kompakt szabadidő-autók, a HR-V a szubkompakt SUV-ok között nyert - zsinórban másodjára, a Fit (nálunk Jazz) pedig a szubkompakt személyautók versenyében szárnyalta túl vetélytársait - sorban a harmadik egymást követő évben.  

2016 HR V 100

A győztesek kiválasztásakor a U.S. News & World Report aszerint értékelte az autókat, hogy melyek nyújtják a legjobb teljesítményt a hosszú távú érték- és minőségtartás terén. Az összehasonlítás során a biztonság, a megbízhatóság, az ipari szakértők véleményei, egy ötéves ciklus teljes fenntartási költségei és az átlagos vételár szempontok figyelembevételével született döntés.

2017 Honda Fit 01

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában az értékesítési, a marketing, a finanszírozási, a kutatás-fejlesztési és a gyártási területeken. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.