Egyedi NSX-et kínálnak jótékonysági aukcióra

MusiCares NSX Update Parts 01202017

Az Acura továbbra is elkötelezett támogatója marad a zenészeknek. Így egyedi autót kínál a MusiCares® alapítvány aukciójára, amellyel az iparág rászorulóit támogatják.

"Az Acura örömmel támogatja a zenei élet rászoruló tagjait a MusiCares révén" - mondta Jon Ikeda, az Acura elnöke. "Őszintén reméljük, hogy az NSX látványával rabul ejti az árverés résztvevőit, licitálásra inspirálja a látogatókat, így támogathatjuk a zenei közösséget."

 

Az egyedi Acura NSX-et a vezető tervező, Michelle Christensen szabta személyre. Belterében karbon kiegészítő elemek, különleges bőrözés, egyedi fejtámlák, sportülések, valamint 9 hangszórós, 580 wattos ELS audiorendszer található, amelyet a Grammy- és Emmy-díjas hangmérnök és zenei producer, Elliot Scheiner hangolt kifejezetten a sportautóhoz.

A külsőn például a karbon-kerámia fékrendszer fekete nyergei piros NSX felirattal szúrnak szemet, de gyönyörűek a fekete élű, belül piros, Y-küllős felnik is. A piros szín visszaköszön a külső karbon elemeken és a motor környékén is.

NSX Musiccares8 V3

Az Acura NSX-ről

Az USA-ban a Honda luxusmárkájának nevét viselő modell felülírja a hagyományos szupersportautókról  alkotott képzeteket.

Az NSX egyik érdekessége a Sport Hybrid Super Handling All-Wheel-Drive meghajtás, amely első a maga nemében a szuperautók birodalmában. Három elektromotorjának köszönhetően minden téren dinamikus teljesítményt nyújt - legyen szó gyorsításról, kanyarodásról és fékezésről. Nyomatékleadása egyenletes és változtatható a kerekek között.

A fejlett elektromos meghajtási technikát soha el nem öregedő külsőbe csomagolták a mérnökök: az innovatív karosszéria- és alváz-kialakítás kimagasló ergonómiával társul a kabinban. A vezető pontos, utasításokra azonnal reagáló gépet ural. A következő generációs NSX valóban a New Sports eXperience jelmondathoz hű vezetési élménnyel gazdagít.

Egyedi NSX-et kínálnak jótékonysági aukcióra

Az NSX az egyetlen szupersportautó, amelyet az USA-ban álmodtak meg, fejlesztettek ki és gyártottak le hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával. Különálló gyártóközpontja a Performance Manufacturing Center névre hallgat, és Marysville-ben található.

A szintén ohiói Anna-ban, a vállalat legnagyobb motorgyártó üzemében készül az NSX szíve. A kézzel összerakott, V6-os, ikerturbós, 3,5 literes motort a fejlett, 9 fokozatú automata váltóhoz és a hátsó elektromotorhoz kapcsolják. Minden autó erőforrását bejáratva szállítják le, 150 mérföldnek megfelelő futásteljesítmény van bennük, így a komplett műremekeket versenypályán való használatra alkalmasan kapják meg a tulajdonosok. A PMC-ben szerelik be a belső égésű motort és a két első elektromotort, amelyek vektorvezérelt működése páratlan a szegmensben.

RDX 005 047 Cropped L

Az Acuráról

Az Acura egy meghatározó luxusmárka az autós világban. Precizitás alkotta teljesítményt nyújt olyan innovatív technológiákon keresztül, mint az összkerék-kormányzás vagy a különleges összkerékhajtás. 2016 márciusában volt 30 éve annak, hogy a Honda létrehozta luxusmárkáját.

Az Acura termékpalettája öt modellt ölel fel - az RLX zászlóshajót, a teljesítményorientált TLX és az ILX sportszedánokat, továbbá az ötszemélyes RDX és a hétüléses MDX szabadidő-autókat. Utóbbi Amerika minden idők legkelendőbb három üléssoros luxus SUV-ja. Idén tavasszal csatlakozott a modellkínálathoz az NSX szupersportautó, a márka Precizitás alkotta teljesítmény jelmondatát megkoronázva.