Honda Hibrid Technológia II.

C5 E1581534505550

Hajtóerő

Honda hibrid teljesítmény.

A Honda i-MMD Hybrid hajtáslánc határozott és azonnali válaszreakciót ad a két villanymotornak köszönhetően – így válik élvezetessé az autózás. De az élmény nem korlátozódik a villanymotorok forgatónyomatékára: hibrid járműveink mindkét világ legjavát biztosítják Önnek. Ez a fajta intelligens hajtóműmegoldás automatikusan és akkor vált az alacsonyabb sebességnél használt elektromos üzem és a nagyobb haladási sebességnél használt benzines üzem között, amikor az a leghatékonyabb.

Kifinomult és halkC3 1

A Honda hibridek egyedi vezetési élményt kínálnak, mivel semmihez sem fogható az a megnyugtató és békés érzés, mint amikor elektromos üzemmódban finoman elindulunk. És amikor életre kel a benzinmotor, olyan halk és sima az átmenet, hogy el sem hisszük.

Nem kell csatlakoztatni

Az a nagyszerű a hibrid hajtásban, hogy nem kell töltőállomást keresgélnie, továbbá nem kell speciális töltőaljzatot beszereltetnie otthonában. Amíg a motor jár, folyamatosan tölti az akkumulátort – Önnek csak annyit kell tennie, hogy megtankolja benzinnel az autót, ahogy általában is tenné. Tényleg ennyire egyszerű.

Kevesebbért autózhat

A hibrid autó csökkenti a benzinköltséget, így pénzt takarít meg Önnek. A kisebb fogyasztás kisebb kibocsátást is jelent – ami sokkal jobb a pénztárcájának és a környezetnek is.

Teljes nyugalom

Öt évig vagy 100 000 km-ig (attól függően, melyik érkezik el hamarabb) nem kell miért aggódnia, mert a Honda i-MMD akkumulátorra teljes körű, mindenre kiterjedő és átfogó jótállás vonatkozik; mi mindig ott leszünk Önnel!

Okos hibrid

Jhgfvbh

Önállóan gondolkodik.

Az i-MMD (intelligens Multi Mode Drive) rendszer határozza meg, hogy miként használható fel az üzemanyag és az elektromos energia a leghatékonyabban, ezért nem a sofőrnek kell váltania a három hajtási mód, azaz az elektromos hajtás, a hibrid hajtás és a benzines hajtás között.

Hogyan működik a hibrid autó elektromos üzemmódban?

Elektromos üzemmódban a hajtómotor kizárólag az akkumulátorokból vesz fel áramot, ami rendkívül halk autózást biztosít alacsony károsanyag-kibocsátás mellett.

Hogyan működik a hibrid üzemmód?

Hibrid üzemmódban a benzinmotor hajtja a villamos generátort, amely az elektromos hajtómotort hajtja meg olyan módon, hogy a rendszer a benzinmotor által megtermelt minden felesleges energiát a generátoron keresztül az akkumulátorok újratöltésére használ.

Hogyan működik a hibrid hajtás az Engine Drive üzemmódban?

Engine Drive üzemmódban a kerekeket a benzinmotor hajtja, az elektromos hajtómotor csak akkor kapcsolódik be, ha a vezető erőteljesen gyorsít és igazán nagy teljesítményre van szüksége.

A Honda hibrid hajtási üzemmódjai működés közben

A városi közlekedési helyzetek többségében az optimális hatékonyság érdekében a jármű a hibrid hajtás és az elektromos hajtás között váltogat.

Bvcvbv Bvcx C4 Gv Vcxbv