A fenntartási költségek terén remekelt két Honda

17 Accord Sedan Coupe 001

Két Honda is győztesen végzett a Kelley Blue Book idei értékelésében. A díjazás során az Accord és a HR-V remekelt kategóriájában - utóbbi zsinórban a második éve.

Az elismerések egy ötéves időintervallum alatt a legalacsonyabb fenntartási költségekkel büszkélkedő autókat illetik meg. Ide tartozik az értékvesztés, a biztosítás, a fenntartási költségek, az üzemanyagdíj, az új autó illeték és az adó.

2016 Hrv Exl Ext Nh 797 Front Static Rooftop 1400 1x

A Kelley Blue Book díjairól

A Kelley Blue Book díjai hiteles alapul kívánnak szolgálni az amerikai új autó vásárlóknak a 2017-es esztendőben is. Az egyéves időtartamra megítélt elismeréseket a szakértői csapat majdnem az összes új, Amerikában elérhető új autó tesztelésével és vizsgálatával osztja ki.

A Hondáról

A Honda megbízható, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál amerikai vásárlóinak körülbelül 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A palettát az Accord, a Civic, a Fit, a CR-Z alkotja a Pilot és CR-V SUV-okkal együtt, a HR-V crossoverrel és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

Jelenleg 19 fő gyár üzemel a kontinens északi részén, amelyekben széles körben készülnek Honda és Acura modellek, autómotorok, sebességváltók, kvadok, kisgépek (pl. fűnyírók, hótolók) és repülőgépek (HondaJet) helyi, illetve világpiaci alkatrészek felhasználásával.