All-Star díjnyertes az új NSX

AllStars NSX 1

Az új Acura NSX elnyerte az AUTOMOBILE magazin All-Star díját Amerikában. A szuperautó tavaly tavasztól szerzett trófeáinak száma így tovább gyarapodott.

Az NSX egyike volt annak a 6 győztesnek, akiket a 23 versenyző közül választottak. Amerika egyetlen helyben gyártott szupersportautója különleges karakterének köszönheti az elismerést, nevezetesen vezetési dinamizmusának, stílusának, kifinomultságának és technológiai vívmányainak.

2017 Acura NSX 093

Az AUTOMOBILE szerkesztői csapata szerint az Acura NSX a hagyományos módon szerezte meg az All-Star díjat: "egyöntetűen mosolyt csalt minden vezető arcára". Három elektromotoros hibrid hajtása, 573 lóerős rendszerteljesítménye, biturbós benzinmotorja és Sport Hybrid összkerékhajtása (SH-AWD) révén több egzotikus, korábban már ebben az összehasonlításban győztes sportautót is maga mögé utasított. A szerkesztők Nevadában tették próbára a hibrid hajtást és a kifinomult irányíthatóságot.

"Igen, az Acura NSX vizsgálata felér egy egész túrával a fejlett technológia világában, de karaktere messze áll a hidegségtől és személytelenségtől" - mondta Mike Floyd főszerkesztő. "Ehelyett az NSX szupersportautó vezetési tapasztalattól függetlenül hőssé varázsol a pályán, könnyen kezelhető és vezethető. Egy igazi All-Star.

2017 Acura NSX 066

Az AUTOMOBILE All-Star győztesei 12 hónapnál semmiképpen sem régebbi, vadonatúj, jelentősen megújított vagy frissített járművek közül kerülnek ki az USA-ban. A szerkesztői gárda számos napon át teszteli a megmérettetés résztvevőit közúton és versenypályán egyaránt, majd egyenként leadják szavazatukat az általuk javasolt győztesre. Az All-Star nyertesek kiválasztását követően a stáb további teszteket bonyolít le, hosszabb időt eltölt a díjra ítélt autókkal.

"Rendkívül büszkék vagyunk, hogy az Acura járművek csúcsa, az NSX megszerezte a piac egyik legnagyobb elismerésnek örvendő, csúcs-kitüntetését, az All-Star díjat" - mondta Jon Ikeda, az Acura alelnöke. "Az NSX-szel egyedi módon fejezzük ki az Acura teljesítményorientált szemléletét, és ez a díj arról tanúskodik, hogy márkánk továbbra is ezen az úton halad."

2017 Acura NSX 0127 Másolata

A tavaly tavasszal bemutatott Acura NSX az egyedüli szupersportautó, amelyet az USA-ban terveztek, fejlesztettek és gyártottak. Különálló gyártóközpontja a Performance Manufacturing Center névre hallgat, és az Ohio állambeli Marysville-ben található.

Az NSX olyan ellenfelekkel szállt ringbe, mint az Aston Martin DB11, az Audi A4, a Bentley Bentayga, a BMW M2, a Cadillac CT6, a Cadillac XT5, a Chevrolet Bolt, a Chrysler Pacifica, a Ford Focus RS, a Genesis G90, a szintén nyertes Honda Civic, az Infiniti Q60, a Jaguar F-Pace, a Jaguar XE, a Lincoln Continental, a Maserati Levante, a Mazda CX-9, a Mercedes-Benz E-Class, a Nissan GT-R, a Porsche 718 Cayman S, a Toyota Prius Prime és a Volvo S90.

2017 Acura NSX   019 Másolata

Az AUTOMOBILE-ról

Az AUTOMOBILE a TEN: The Enthusiast Network egyik, Amerika vezető autós életstílus márkája. Teljes közönsége több mint 5,7 milliós, ebbe beletartoznak a nyomtatott, az online és a közösségi médiás felületei egyaránt. Az AUTOMOBILE ítéli meg az éves All-Star díjakat. A magazin tartalmát a kifinomult rajongóknak szerkesztik az autós újságírók immáron három évtizede. Szenvedélyes kalandok világába kalauzolnak minket, továbbra is kihangsúlyozva az #izgalmasautókat szempontot.

Az Acuráról

Az Acura egy meghatározó luxusmárka az autós világban. Gyökerei egészen 1986-ig nyúlnak vissza, amikor a Honda az első japán gyártóként alapította meg prémiummárkáját. Precizitás alkotta teljesítmény jelmondata tükrözi eredeti céljait, olyan technológia és dizájn alkalmazását, amely újfajta vezetési élménnyel gazdagít.

Az Acura felhozatalában hat modellt különböztet meg - az RLX prémium zászlóshajót, a TLX és ILX sportszedánokat, az ötszemélyes RDX szabadidő-autót és a hétszemélyes, Amerika mindenkori legkelendőbb három üléssoros SUV-ját, az MDX-et. Tavaly tavasszal csatlakozott a palettához a következő generációs, hibrid NSX szupersportautó, mint az Acura teljesítményorientált szemléletének ékköve.