AutókCivicDíjakHonda hírek

All-Star díjas az új Civic

A vadonatúj Honda Civic Hatchback Sport elnyerte az AUTOMOBILE magazin All-Star díját Amerikában. Az európai formavilágú, ötajtós modell több nagy teljesítményű autóval egyetemben érdemelte ki az elismerést a 2017-es évre vonatkozóan.

Az AUTOMOBILE zsűrije és bizottsága két tucat közúti és pályára szánt autót értékelt, hogy kihangsúlyozza a piac stílusos, osztályelső, meghatározó és kívánatos egyedeit.

"A Honda Civic Hatchback Sport egy sokoldalú, hatékony autó, amelyet élvezet keményen vezetni" - mondta a magazin vezető szerkesztője, Mike Floyd. "Újságíróink dicsérték kezelhetőségét, kormányérzetét és finom váltóját. Kifejezetten jó vétel majdnem 22 ezer dollárért. Ezek alapján nyerte el az All-Star kitüntetést könyvünkben."

A 180 lóerős, 1,5 literes turbómotorhoz hatfokozatú manuális váltó kapcsolódik. A stílus mellett a kezelhetőség is sportos: az új Civic az érték, az élmény és a ferdehátúak praktikuma terén nyerő kombináció.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy felkerültünk az AUTOMOBILE All-Star listájára. Amióta megérkezett a Civic Hatchback az USA-ba tavaly ősszel, sorra hódítja el és ejti rabul nemcsak a rajongók, hanem a hétköznapi vezetők szívét és képzeletét is, akik értékelik a dinamikus viselkedést és a jó használati értéket" - mondta Jeff Conrad, az American Honda Motor Co., Inc. munkatársa, a Honda divízió alelnöke.

 

Az AUTOMOBILE-ról

Az AUTOMOBILE a TEN: The Enthusiast Network egyik, Amerika vezető autós életstílus márkája. Teljes közönsége több mint 5,7 milliós, ebbe beletartoznak a nyomtatott, az online és a közösségi médiás felületei egyaránt. Az AUTOMOBILE ítéli meg az éves All-Star díjakat. A magazin tartalmát a kifinomult rajongóknak szerkesztik az autós újságírók immáron három évtizede. Szenvedélyes kalandok világába kalauzolnak minket, továbbra is kihangsúlyozva az #izgalmasautókat szempontot.

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában a Honda és Acura autók, továbbá a motorkerékpárok és a kisgépek értékesítési, marketing, finanszírozási, kutatás-fejlesztési és gyártási területein. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

A Honda több mint 37 éve gyárt autót Amerikában hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával. Jelenleg 19 főbb gyártóegységet működtet Észak-Amerikában, valamint 16 kutatásfejlesztési központot az USA-ban, így képes önállóan megtervezni, kifejleszteni és legyártani helyi termékeinek nagy részét. A 2016-ban az Egyesült Államokban eladott Honda és Acura modellek több mint 95%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.