Újabb környezetvédelmi elismerés

02   2019 Honda Clarity Plug In Hybrid 1

A Honda környezetvédelmi elismerést kapott a cars.com-tól, a Föld Napján. Az elismerést a 2019-es Honda Clarity Plug-In Hybrid kapta, amellyel elnyerte a legjobbnak járó díjat a kategóriában.
Az Amerikai Egyesült Államok legnépszerűbb plug-in hibrid járműve, az EPA által a 47-es és a 340 mérföldes tartományban a Clarity Plug-In hybrid.
A 2019-es Civic EX második helyezett lett, a www.cars.com üzemanyag-hatékonyságban 1,5 literes turbófeltöltő 4-hengeres motorját.
A 2019-es Civix EX második helyezett lett. A www.cars.com üzemanyag hatékonyság kategóriában osztotta ki a díjat, a 1.5 literes 4 hengeres motornak.
A győztes a Toyota RAV4 Hibridet és a 2019 Chevrolet Bolt EV-t is letaszította a trónról a legjobb környezetvédelmi kategóriában.
E díjért a Cars.com minden olyan járművet figyelembe vesz, amely csökkenti a fogyasztást és / vagy minimálisra csökkenti a szén és a szennyező anyagok kibocsátását, függetlenül az üzemanyag típusától.
A Honda Clarity Plug-In hibrid egy olyan villamosított közepes méretű személygépkocsi-család részét képezi, amely az akkumulátor-elektromos és a hidrogén üzemanyagcellát is magában foglalja egy platformon, így a Honda ügyfeleinek egy sor villamosított járműválasztékot kínálnak az ügyfél ízlésüknek és aigényeiknek megfelelően.