Díjat zsebelhet be a Jazz

311695 AZ J HONDA JAZZ E HEV BEKER LT AZ AUTOBEST 2021 D NT SEI K Z
  • Az AUTOBEST zsűrije a 2021-es modellév legjobb európai vételei közé sorolta a Honda Jazz e:HEV-t, így a típus bejutott a döntősök közé
  • Az új, kizárólag hibridként megvásárolható Honda Jazz könnyű kezelhetőséggel, valamint gazdaságos és közvetlen működéssel teszi hatékonnyá és szórakoztatóvá a hétköznapi közlekedést
  • A jelölés a Honda – kompromisszumok nélkül tervezett eszközök iránti – elkötelezettségének újabb tanúbizonysága

Igen büszkék lehetnek a Honda mérnökei, a Jazz legújabb nemzedéke ugyanis bekerült a nagy presztízsű AUTOBEST 2021 „Best Buy Car of Europe” döntősei közé.

A kizárólag hibrid változatban megvásárolható újonc nagyban hozzájárulhat, hogy a Honda beváltsa ígéretét, miszerint főbb európai modelljei 2022-ban már mind képesek lesznek elektromos üzemmódban is haladni.

A Jazz sikere különösen nagy jelentőségű, ez ugyanis a harmadik alkalom, hogy Honda is bejutott az AUTOBEST által kijelölt legjobb járművek közé, hiszen ez eddig csak a HR-V-nek (2016-ban) és a Civic-nek (2018-ban) sikerült. Az AUTOBEST döntőbizottságát 31 ismert és elismert európai szakíró alkotja, rájuk hárul a feladat, hogy eldöntsék, mely modell lehet a leginkább ideális az öreg kontinens lakóinak.

Az új Honda Jazz e:HEV és Jazz Crosstar e:HEV alkotta páros kétségtelenül új mércét teremtett a kortárs dizájn és a fejlett e-mobillitás világában és igen kimagasló használati érték jellemzi tagjait, hiszen egyedülállóan könnyen kezelhető, takarékos és közvetlen autók, melyeket kategóriaelső helykínálat, kényelem és ergonómia jellemez. Az új modellek a Honda legfrissebb, e:TECHNOLOGY névre keresztelt modellcsaládjához tartoznak, alapjukat pedig a kétmotoros e:HEV hibrid hajtáslánc adja. A tervek szerint a közeljövőben újabb elektromos üzemmódra képes Hondák érkeznek, így 2022-re valóban teljessé válthat a távol-keleti iparóriás EV-kínálata az európai piacon.

Maga az e:HEV rendszer ugyancsak vadonatúj fejlesztés, megalkotásakor a magával ragadó vezetési élményt jelölték meg legfőbb célul a Honda illetékesei. Alapját két kis méretű, ámde nagy teljesítményű villanymotor adja, ezekhez kapcsolódik az 1,5 literes i-VTEC egység. Energiaforrásként lítium-ion akkumulátorcsomag szolgál, az erőátvitelről pedig innovatív, fix áttételű nyomatékelosztó gondoskodik. A különféle részegységek hihetetlen harmóniában dolgoznak együtt, ezt támasztja alá az is, hogy az üzemanyag-fogyasztás/gyorsulás arányát nézve az új Jazz méretosztályának legjobbja. Szintén a Honda új hibridjének fejlettségéről tanúskodik az ösztönösen kezelhető, integrált mobilkommunikációs rendszer, amihez infotainment szolgálatatások sokaságát rendelték a japán márka fejlesztői, ilyen például a Honda Személyi Asszisztens vagy a MyHonda+ alkalmazás*.

311696 AZ J HONDA JAZZ E HEV BEKER LT AZ AUTOBEST 2021 D NT SEI K Z

Rsz  Mg 0222

Extra tartalmakért keressék fel közösségi oldalainkat!