Muszáj kipróbálni az új CR-V-t

2017 Honda CR V 001

Az Autotrader szerkesztő szakértői Muszáj Tesztvezetni díjjal jutalmazták az új Honda CR-V-t Amerikában. A 2017-es modellváltozat teljesen új arculatot és tartalmat kapott - stílusa megváltozott, emellett benzines turbómotor is elérhető hozzá.

Az Autotrader szerkesztői megjegyezték, a CR-V nagyszerű külső stílussal, tetszetős belső kialakítással és sok alapáras funkcióval büszkélkedhet, amelyek hozzájárultak győzelméhez.

A fogyasztó-szemléletű Autotrader Muszáj Tesztvezetni díjai segítenek eligazodni a jelenlegi piaci felhozatalban, vagyis a sok száz új autó közül kiemelik a legjobbakat, amelyeket mindenképpen érdemes elvinni egy tesztkörre, mielőtt bármelyik márka mellett letennénk voksunkat.

A Hondáról

A Honda több mint 34 éve gyárt autót Amerikában hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával. Jelenleg 19 főbb gyártóegységet működtet Észak-Amerikában, valamint 16 kutatásfejlesztési központot az USA-ban, így képes önállóan megtervezni, kifejleszteni és legyártani helyi termékeinek nagy részét. A 2016-ban az Egyesült Államokban eladott Honda és Acura modellek több mint 95%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.