97%-osak a Honda márkakereskedései

106154 2017 Honda HR V Exterior

A Honda UK a napokban tette közzé kiemelkedő eredményét a vásárlói véleményeket illetően. A Reevoo oldalán a vevők kifejezhetik véleményüket, megoszthatják tapasztalataikat. 97%-uk ajánlaná a meglátogatott Honda márkakereskedést.

A Reevoo őszinte és független véleményeket gyűjt össze, amelyek a valós vásárlói tapasztalatokat mutatják meg. A kereskedéseknek fontos, milyen értékelést kapnak a látogatóktól, hiszen ez meghatározza, hányan és kik térnek majd be hozzájuk autót venni.

106363 Honda Clarity Fuel Cell

Ahogy a Hondától várja az ember, minimális negatív értékeléssel találkozhatunk. A márkakereskedések különösen jól teljesítettek, többen 100%-os minősítéssel zártak a vásárlói ajánlásokat tekintve.

A Honda kiemelt figyelmet fordít vásárlóinak véleményére, és tudatában van annak, hogy az ajánlások és vélemények meghatározó tényezők döntésmeghozatalok során. A Reevoo platformja révén a vevők hiteles helyen tájékozódhatnak.

105795 Honda Civic 1 5 VTEC Turbo Sport Plus Dynamic

A vadonatúj, 10. generációs Civic bemutatása mellett egyéb területen is frissültek a kereskedések. Az elmúlt 12 hónapban a legtöbb helyszínen átalakításokat hajtottak végre, így új berendezés, új bútorzat és még több hely várja a vásárlókat.

Phil Webb, a Honda UK autós részlegének elnöke így nyilatkozott: "Le vagyunk nyűgözve, hogy kereskedőink törekvései ilyen pozitív visszhangot keltettek. Ez annak a kemény munkának az eredménye, amelyet a kiváló vásárlói elégedettségért végeztek. A Honda fontosnak tartja a jó kapcsolatot ügyfelei között - legyen szó több éves Honda tulajdonosról vagy újonnan érkezett, leendő vevőről. A célunk, hogy pozitív és élvezhető vásárlói élményt nyújtsunk. Büszkék vagyunk, hogy ezt elismerték kereskedőinknek a vevők."

97%-osak a Honda márkakereskedései

A Hondáról

A világ top 20 márkája közé tartozó Honda széles termékpalettával büszkélkedhet. Ide tartoznak a személyautók, a motorkerékpárok, a kisgépek (csónakmotorok, generátorok, fűnyírók, kvadok), továbbá a repülőgépek is. A vállalat az első japán gyártóként alapította meg luxusmárkáját, az Acurát 1986-ban.