Legjobb Autó Tiniknek díjnyertes a Honda Jazz

A Honda Jazz nyerte a U.S. News and World Report "Legjobb új autó tiniknek 20 ezer dollár alatt" névre keresztelt díját az Egyesült Államokban. A Honda Sensing® fejlett vezetéstámogató rendszerrel is elérhető modellek jól szerepeltek a törésteszteken, emellett kitűnő belső térmérettel és variálhatósággal rendelkeznek, míg hírnevük már jól ismert az üzemanyag-hatékonyság és a hosszú távú megbízhatóság terén is. A szervezet összesen öt árkategóriában osztja ki elismeréseit a minőség, a megbízhatóság, a biztonsági minősítések és a baleset-megelőző rendszerek szempontokat figyelembe véve.

18Fit Sport 021
2018 Honda Jazz Dynamic

Hazánkban jelenleg 103 és 130 lóerős motorokkal érhető el a Honda kisautója, amiben hátul 180 centiméteres utasok is gond nélkül elférnek. Az erősebb erőforrás idén csatlakozott a Jazzhez, a közvetlen benzinbefecskendezés révén a Dynamic verzió mindössze 8,7 másodperc alatt teljesíti a 0-100 km/órás gyorsulást. A modell Európa és világszerte élen jár kategóriájában a megbízhatóságot és a belső méreteket és variálhatóságot tekintve.

18Fit Sport 034 Medium
2019 Honda Jazz

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Insight, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda több mint 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

18Fit Sport HFP 020 Medium
2019 Honda Jazz