All-Star díjas az új Civic

2017 Honda Civic Hatchback 060

A vadonatúj Honda Civic Hatchback Sport elnyerte az AUTOMOBILE magazin All-Star díját Amerikában. Az európai formavilágú, ötajtós modell több nagy teljesítményű autóval egyetemben érdemelte ki az elismerést a 2017-es évre vonatkozóan.

Az AUTOMOBILE zsűrije és bizottsága két tucat közúti és pályára szánt autót értékelt, hogy kihangsúlyozza a piac stílusos, osztályelső, meghatározó és kívánatos egyedeit.

2016 Civic Sedan Ex Touring Int Beige Front Passenger Pov 1400 1x

"A Honda Civic Hatchback Sport egy sokoldalú, hatékony autó, amelyet élvezet keményen vezetni" - mondta a magazin vezető szerkesztője, Mike Floyd. "Újságíróink dicsérték kezelhetőségét, kormányérzetét és finom váltóját. Kifejezetten jó vétel majdnem 22 ezer dollárért. Ezek alapján nyerte el az All-Star kitüntetést könyvünkben."

A 180 lóerős, 1,5 literes turbómotorhoz hatfokozatú manuális váltó kapcsolódik. A stílus mellett a kezelhetőség is sportos: az új Civic az érték, az élmény és a ferdehátúak praktikuma terén nyerő kombináció.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy felkerültünk az AUTOMOBILE All-Star listájára. Amióta megérkezett a Civic Hatchback az USA-ba tavaly ősszel, sorra hódítja el és ejti rabul nemcsak a rajongók, hanem a hétköznapi vezetők szívét és képzeletét is, akik értékelik a dinamikus viselkedést és a jó használati értéket" - mondta Jeff Conrad, az American Honda Motor Co., Inc. munkatársa, a Honda divízió alelnöke.

2017 Honda Civic Hatchback 124

 

Az AUTOMOBILE-ról

Az AUTOMOBILE a TEN: The Enthusiast Network egyik, Amerika vezető autós életstílus márkája. Teljes közönsége több mint 5,7 milliós, ebbe beletartoznak a nyomtatott, az online és a közösségi médiás felületei egyaránt. Az AUTOMOBILE ítéli meg az éves All-Star díjakat. A magazin tartalmát a kifinomult rajongóknak szerkesztik az autós újságírók immáron három évtizede. Szenvedélyes kalandok világába kalauzolnak minket, továbbra is kihangsúlyozva az #izgalmasautókat szempontot.

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában a Honda és Acura autók, továbbá a motorkerékpárok és a kisgépek értékesítési, marketing, finanszírozási, kutatás-fejlesztési és gyártási területein. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

A Honda több mint 37 éve gyárt autót Amerikában hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával. Jelenleg 19 főbb gyártóegységet működtet Észak-Amerikában, valamint 16 kutatásfejlesztési központot az USA-ban, így képes önállóan megtervezni, kifejleszteni és legyártani helyi termékeinek nagy részét. A 2016-ban az Egyesült Államokban eladott Honda és Acura modellek több mint 95%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.