Legjobb Családi Autó díj több Hondánál

2017 Honda CR V 025

Négy Honda autó, a CR-V, a HR-V, a Pilot és az Odyssey is kategóriagyőztesként került ki a Kelley Blue Book 2017-es Legjobb Családi Autó választásán. A két- és háromüléses szabadidő-autók és a családi egyterűek szegmensében arattak sikert a modellek.

A biztonság, az érték, a hírnév, a vezetési szokások, a kényelem, a praktikum, a helykihasználás, a technológia, az előre és hátra néző gyerekülés beszerelési lehetősége szerepelt a vizsgálandó szempontok között, amelyek egy mai család szemszögéből nézve igen fontosak.

16Pilot 080

A Kelley Blue Book díjairól

A Kelley Blue Book díjai hiteles alapul kívánnak szolgálni az amerikai új autó vásárlóknak a 2017-es esztendőben is. A számos kategóriában, egyéves időtartamra megítélt elismeréseket a szakértői csapat majdnem az összes új, Amerikában elérhető új autó tesztelésével és vizsgálatával osztja ki.

A Hondáról

A Honda megbízható, üzemanyag-hatékony, élvezetes vezetést biztosító és fejlett vezetéstámogató rendszerekkel felszerelt autókat kínál amerikai vásárlóinak körülbelül ezer önálló, USA-beli márkakereskedésben. A palettát az Accord, a Civic, a Fit, a CR-Z alkotja a Pilot és CR-V SUV-okkal együtt, a HR-V crossoverrel és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

Jelenleg 19 fő gyár üzemel a kontinens északi részén, amelyekben széles körben készülnek Honda és Acura modellek, autómotorok, sebességváltók, kvadok, kisgépek (pl. fűnyírók, hótolók) és repülőgépek (HondaJet) helyi, illetve világpiaci alkatrészek felhasználásával.