Hamarosan debütál a frissített Acura TLX

TLX18 097

Április 11-én a New York-i Autószalonon tartja bemutatóját a frissített és jelentősen továbbfejlesztett Acura TLX. A luxus sportszedán agresszívabb, sportosabb és csábító megjelenést kap, a márka Precision Concept elnevezésű tanulmányautójához és a sikeres MDX-hez hasonlót.

A TLX számos prémium funkcióval és technológiai fejlesztéssel gazdagodik a ráncfelvarrás keretén belül. "A TLX 2018 szenvedélyesebb stílusú elemeket kap, amely illeszkedik a precizitás alkotta teljesítmény jelmondatunkhoz" - mondta Jon Ikeda, az Acura alelnöke. "Az MDX hasonló dizájnja révén hamar belopta magát vásárlóink szívébe, most pedig megmutatjuk, hogyan fokozzuk a TLX-élményt."

Az Acura TLX ötszemélyes luxus sportszedán a márka kaliforniai dizájnstúdiójában született meg. Gyártása továbbra is az Ohio-beli Marysville-ben zajlik hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

Gallery 2017 D TLX15 022 INTERIOR L

Az Acuráról

Az Acura egy meghatározó luxusmárka az autós világban. Gyökerei egészen 1986-ig nyúlnak vissza, amikor a Honda az első japán gyártóként alapította meg prémiummárkáját. Precizitás alkotta teljesítmény jelmondata tükrözi eredeti céljait, olyan technológia és dizájn alkalmazását, amely újfajta vezetési élménnyel gazdagít.

Az Acura felhozatalában hat modellt különböztet meg - az RLX prémium zászlóshajót, a TLX és ILX sportszedánokat, az ötszemélyes RDX szabadidő-autót és a hétszemélyes, Amerika mindenkori legkelendőbb három üléssoros SUV-ját, az MDX-et. Tavaly tavasszal csatlakozott a palettához a következő generációs, hibrid NSX szupersportautó, mint az Acura teljesítményorientált szemléletének ékköve.