Ismét a Honda Jazz a legmegbízhatóbb a kisautók között

18419 Honda Jazz

A Honda Jazz második generációja végzett az első helyen a minik között a Dekra használt autó jelentésében. A 0 és 50 ezer km-es futásteljesítmény-intervallumban készített felmérés a felfüggesztés és kormánymű, a motor és környezete, a karosszéria és belső tér, valamint az elektromos rendszerek és világítás kategóriákban osztályozta modelleket.

"Az előző modellhez viszonyítva a Jazz vezetési komfortja és felfüggesztésének hangolása tovább javult" - értékeltek a Dekra szakértői. "Kezelése biztonságos, kormányzása sima. A Jazz egy hűséges társ, megbízhatósága mellett jó általános értékkel büszkélkedhet."

18411 Honda Jazz

A Dekra használt autós eredményei mintegy 15 millió általános vizsgálat után születtek meg, értékelésük két évig tart. Kizárólag a fontos hiányosságokat veszik figyelembe a végső sorrend összeállításakor, vagyis például a tulajdonosi üzemeltetési hibák nem köszönnek vissza a végeredményben.

A Hondáról

A világ top 20 márkája közé tartozó Honda széles termékpalettával büszkélkedhet. Ide tartoznak a személyautók, a motorkerékpárok, a kisgépek (csónakmotorok, generátorok, fűnyírók, kvadok), továbbá a repülőgépek is. A vállalat az első japán gyártóként alapította meg luxusmárkáját, az Acurát 1986-ban.