Honda CR-V 2017

CRV17 156 Másolata 2
  • Amerika legkelendőbb SUV-ja kategória első fogyasztással kecsegtet erősebb turbómotorjával
  • A Honda Sensing™ vezetéstámogató rendszer alapfelszereltség lesz
  • Elérhető az Apple CarPlay™ és Android Auto™ konnektivitás
  • Prémium hatású utaskabin, megnövelt hátsó lábtérrel és még nagyobb, jobban variálható raktérrel

A Honda lerántotta  a leplet újdonságáról. A vadonatúj, 5. generációs CR-V Amerika legkelendőbb szabadidő-autója címet viseli az elmúlt 20 év tekintetében. A teljesen áttervezett és újraalkotott modell télen kerül a kereskedésekbe USA-szerte. Az erőteljesebb stílusjegyek, a prémium hatású beltér, az első turbómotor és számos új technológia állnak a középpontban, amelyek segítségével a CR-V továbbra is kitűnik a szegmensből. Népszerűségét igazolja, hogy 1997-es debütálása óta majdnem 4 milliót vásároltak belőle az amerikaiak.

„Az új Honda CR-V feljebb helyezi a lécet minden tekintetben. Nagyobb teljesítményt, teret és prémium tartalmat egyesít hatékonyabb és értékesebb formában, mint korábban bármikor” – mondta Jeff Conrad, a Honda divízió alelnöke. „A vásárlók szeretni fogják, amit látnak és átélnek az új CR-V volánja mögött.”

A lemezek alatt a már jól ismert, 2,4 literes i-VTEC motor és a vadonatúj, 1.5-ös, 190 lóerős turbómotor kap helyet. Mindkét erőforráshoz továbbra is fokozatmentes automata váltó (CVT) társul. Az összkerékhajtás felára nem változik. A szervókormány az új Civic-ével hasonló kialakítású, de a haladási minőséget és a jó úttartást az új futómű elemei is elősegítik.