Ezek egy boldog Honda Jazz tulajdonos szavai

IMG 0084 Másolata

Kívül kicsi, belül hatalmas. Fürge, jól fogyaszt és megbízhatóságból jeles. Kriszta vásárlónkat kérdeztük, miért választotta a Honda Jazzt. Te miért szereted a Hondádat? 😉

Köszönjük az interjút, Kriszta!

Korábbi írásunkból:

A Honda Jazz nyerte a legmegbízhatóbb kisautónak járó díjat az Egyesült Királyságban. A What Car? magazin értékelése a tulajdonosok tapasztalatai alapján született meg. A hibátlan üzem az első helyre repítette elő a Honda egyik fontos kompaktját.

A felmérést Britannia legnagyobb autóipari magazinjának decemberi számában publikálták. A győztest 14 208 tulajdonos megkérdezésével választották ki, akik az elmúlt 12 hónapban tapasztalt hibákról kellett, hogy beszámoljanak autójukkal kapcsolatosan. Ez utóbbiak nagyjából 14 csoportba sorolhatók: akkumulátor, karosszéria, fékek, elektromos és nem elektromos motor alkatrészek, kipufogó, külső lámpák, üzemanyag-ellátó rendszer, váltó/kuplung, kormányzás, felfüggesztés és egyebek. Az esetleges javítás költsége és hossza szintén beleszámított a hiba súlyosságának megítélésébe és a megbízhatósági index kialakításába.

IMG 0085 1 1024x768

A magazin szerint: "Egyetlen Honda Jazz tulajdonos sem volt, aki bármilyen hibát is tapasztalt volna autójában, így tökéletes pontszámot kapott a kis japán ferdehátú."

A Honda Civic ötajtós és kombi változata szintén kimagaslóan teljesített a családi autók kategóriájában, összesítve 94,5%-os eredményt felmutatva. A 4 és 10 év közötti autókat is górcső alá vettek. Ebben a szegmensben a dízel Civic 100%-osan teljesített, vagyis hibátlanul állja a sarat.

105196 The Geneva Motor Show 2017 1024x682

"A mostani egy újabb fantasztikus eredmény a Honda Jazznek. Ez tovább öregbíti kiérdemelt hírnevünket a megbízhatóság terén" - mondta Phil Webb, a Honda UK autós divíziójának elnöke. "A Civic ötajtós és kombi kivitelének magas pontjai is azt a tényt támasztják alá, miszerint a Honda a legmegbízhatóbb márkák közé tartozik."

"A Honda jól teljesített a teljes listát nézve, sok boldog vásárlóval, akik nagyon elégedettek voltak autóikat illetően" - tette hozzá Steve Huntingford, a What Car? szerkesztője. "A What Car? -nál azon vagyunk, hogy kiemeljük ezeket az eredményeket olvasóink számára, és hogy évről-évre figyeljük a márkák fejlődését felmérésünkben."