Legjobb Autó díjak a hondás triónál

18Fit Sport HFP 009

A Honda triója neves elismeréssel gazdagodott a New York Daily News jóvoltából. A vadonatúj és tágas Accord a Legjobb Családi Autó, a népszerű és ikonikus, 10. generációs Civic a Legjobb Kisautó, a frissített és sokoldalú Jazz pedig a Legjobb Város Autó díjat kapta.

A győztesek meghatározásához a Daily News Autos szerkesztőkből, írókból és egyéb közreműködőkből álló szakértői csapata a New York-i vásárlók változatos életstílusát, követelményeit és elképzeléseit vették figyelembe. Ezt követően hirdettek aranyérmest kategóriánként.

2018 Honda Accord Touring 1
2018 Honda Accord Touring 1.5T

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

18 Civic Sedan 22
2018 Honda Civic Sedan
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről