Négy Honda is Legjobb Vétel Díjnyertes

2018 Honda CR V 003

A Honda négy díjat nyert az amerikai U.S. News & World Reporttól. Legjobb Vételnek bizonyult zsinórban a negyedik éve a Honda Jazz, illetve a harmadikban a Honda HR-V. A japán márka egyedüliként büszkélkedhet ennyi elismeréssel az autógyártók között.

A Honda járművei az alábbi kategóriákban győzedelmeskedtek:

  • Szubkompakt személyautók: Honda Jazz 2018
  • Szubkompakt SUV-ok: Honda HR-V 2018
  • Kompakt SUV-ok: Honda CR-V 2018
  • Családi autók: Honda Odyssey 2018

A díjak megítéléséhez a U.S. News & World Report saját adatbázisát használta fel, ez alapján mérlegeltek a legjobb ár-érték és minőség szempontok szerint. Ezen felül más, külső forrást is figyelembe vettek az átlagos költségek és a minőségi mutatók értékeléséhez a TrueCartól.

18Fit Sport HFP 008
2018 Honda Jazz Dynamic

A Honda Jazzről

A japán márka kedvelt minije frissített külsővel és műszaki tartalommal várja vásárlóit világszerte. A kompakt és a SUV típusú autók térhódításával bizonyos piacokon nagyobb hangsúlyt kell fektetni a szubkompaktok hirdetési kampányaira, míg ellenben a nagy felvevőképességgel rendelkező keleti térségben továbbra is töretlen a szegmens népszerűsége.

A Honda sikermodelljéből több mint 7 millió példány kelt el 2001-es bevezetése óta. Egyedi elveihez hűen a lehető legnagyobb és legjobban variálható belteret nyújtja külső méreteit meghazudtolóan. A B-szegmens megújult szereplőjeként még inkább előtérbe helyezi a fiatalos, egyéni stílust, amely új optikai kiegészítőkben (lökhárítók, szpoilerek, X-Cross csomag, króm csomag), valamint a frissített műszaki tartalomban mutatkozik meg (130 lóerős, közvetlen benzinbefecskendezéses motor, 20+biztonsági kiegészítő, Dynamic felszereltségi szint).

01   2018 Honda HR V
2018 Honda HR-V

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2018 Honda Odyssey 154
2018 Honda Odyssey
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről