Legjobb értéktartású öt Honda is

18Fit Sport 033

A Honda többszörös elismerésben részesült a Kelley Blue Book által Amerikában. A japán márka öt autója is díjat gyűjtött be kiváló értéktartásáért és legjobb újraeladási áráért. Az Accord és az Odyssey páros mellett a Jazz-HR-V duó és a Ridgeline is győzelmet aratott kategóriájában, illetve bekerült a legjobbak közé.

2018 Honda Accord Touring 1
2018 Honda Accord Touring 1.5T

A Kelley Blue Book értéktartásbeli díjazásai az autógyártók kiváló eredményeit értékelik egy ötéves (60 hónapos) időviszonylatban. Elismerésben részesítik a legjobb értéktartású új modelleket, amely a termékek későbbi életciklusában is jó mérőszámnak bizonyul.

A Honda sikerei az alábbi kategóriákban:

  • Középméretű szedánok – 2018 Honda Accord
  • Családi egyterűek – 2018 Honda Odyssey
  • Szubkompakt autók – 2018 Honda Jazz
  • Szubkompakt SUV-ok – 2018 Honda HR-V
  • A legjobb 10 – 2018 Honda Ridgeline
02   2018 Honda HR V
2018 Honda HR-V

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában az értékesítési, a marketing, a finanszírozási, a kutatás-fejlesztési és a gyártási területeken. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

Az autóipar mellett a Honda számos egyéb területen alkot remekműveket a mobilitáshoz kapcsolódóan. Nevezetesen motorkerékpárok, repülőgépek vagy csónakmotorok is termékpalettájának részét képezik, éppen úgy, mint a hétköznapi boldogulást elősegítő kisgépek (fűnyírók, kvadok) egyaránt.

2018 Honda Odyssey 039
2018 Honda Odyssey

A japán vállalat egy élhetőbb bolygót szeretne unokáinknak hagyni, éppen ezért - a világ legnagyobb belsőégésű motorgyártójaként - már a kezdetektől fogva kiemelten ügyel termékeinek teljes életciklusának megtervezésére, a gyártástól a felhasználáson át az újrahasznosításig.

Emellett egyedi ötletekkel rukkol elő, tiszteli az egyéniséget, s arra törekszik, hogy mindig egy olyan cég maradjon, amely létezését igényli a társadalom. A vállalat az első japán gyártóként alapította meg luxusmárkáját, az Acurát 1986-ban.

2018 Ridgeline 11
2018 Honda Ridgeline