Masszívabb és erősebb az új Civic Type R

Tervezése során az volt a cél, hogy a legátütőbb vezetési élményt nyújtsa a forró ferdehátúak mezőnyében
A továbbfejlesztett és kifinomultabbá tett 2.0 VTEC TURBO csúcsteljesítménye 320 LE, legnagyobb forgatónyomatéka 400 Nm
Az új Type R még sportosabb formában teszi elérhetővé a vásárlók számára az új Civic konstrukcióját

Indul a Honda S800 restaurálása

A Honda UK útjára indította egy múltbeli különlegességének restaurálási programját. Az 1967-es évjáratú modell 2017 júniusára készül el. Az S800 minden nagyobb hondás rendezvényen feltűnik majd az Egyesült Királyságban a jövőben, bemutatva a márka nagy múltját.

420 km/h-s sebességrekord Honda S Dreamtől

Nemcsak új világrekord született a kategóriában, hanem a házon belüli, 2006-os BAR Honda F1-es autó sebességét is sikerült túlszárnyalni a Honda S660 kis sportautó háromhengeres, 660 köbcentis, átépített motorjával.

Honda Civic 2017

A Civic a Honda legnagyobb példányszámban értékesített modellje. A legújabb generáció az átfogó fejlesztéseknek köszönhetően kimagaslik a kategóriából, hiszen egy teljesen áttervezett kialakítás, aerodinamika, továbbá fejlett vezetéstámogató rendszerek és kategória első helykínálat várja az utasokat.

Újabb teszten az NSX versenyautó

Az Acura NSX GT3 versenyautó nyilvános teszten vett részt a nyáron a Pirelli World Challenge edzésén Lexingtonban. A volán mögött Peter Kox fejlesztőpilóta foglalt helyet, aki a 2,25 mérföld hosszú, 14 kanyaros pályán tette próbára az NSX-et.