Már a szalonokban az új CR-V

2017 Cr V Ext 34 Front Driver Lady With Car 1400 1x E1482354017525
  • Egy szinttel feljebbi minőséget, funkcionalitást és teljesítményt nyújt az új CR-V
  • Az újdonság máris felkerült a neves Car and Driver magazin top 10-es listájára

A vadonatúj, teljesen áttervezett CR-V, Amerika legkelendőbb szabadidő-autója a mai napon került be az USA-beli márkakereskedésekbe. A szegmens első minőséget, prémium funkciókat és teljesítményt kínáló szabadidő-autót nemrég emelte előkelő helyre a Car and Driver magazin értékelésében a 2017-es modellévre vonatkozóan.

2017 Cr V Touring Ext Multiple Rear 34 1400 1x 1024x428

Az új CR-V kifinomult stílusvilággal büszkélkedhet. Utastere nemcsak nagyobb, hanem minőségibb is lett. Új turbómotorjával, valamint fejlett vezetéstámogató és konnektivitást elősegítő rendszereivel kényelmet és praktikumot nyújt vásárlóinak.

Az új alapokon nyugvó modell kategória első haladási érzetet, kabin zajszintet, kormányzást és karosszéria kontrollálást céloz meg. Személyiségének kialakításakor fontos szempont volt az élvezetes vezetés.

A csúcskivitel a 190 lóerős, 1.5-ös turbós benzinmotorjával megnyerő teljesítményt és kategória legjobb fogyasztást nyújt. Ezen a szinten alapáras például a Honda Sensing™ vezetéstámogató rendszer, a 18 colos felnik, az automata fényszórók, a fűtött tükrök, a gombos motorindítás és a kétzónás klíma.

A Honda vásárlói majdnem 4 millió példány megvétele mellett kötelezték el magukat az elmúlt 20 évben. Nem csoda tehát, hogy a CR-V viseli Amerika legkelendőbb szabadidő-autója címét. Észak-Amerikában több mint 2 millió modellt gyártottak. A legújabb széria Ohio, Indiana államokban és Kanadában készül hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2017 Cr V Touring Ext 34 Front Passenger Full Led 1400 1x 1024x428

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában az értékesítési, a marketing, a finanszírozási, a kutatás-fejlesztési és a gyártási területeken. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.