Legjobb Vétel díjnyertes 5 Honda is

17 Civic Sedan 8

Öt Honda modell, nevezetesen az Accord, a Civic, a HR-V, a Pilot és a Ridgeline aratott kategóriagyőzelmet a 2018-as Consumer Guide® által megítélt Legjobb Vétel díjsorozatban.

A kompakt pickupok között a Ridgeline, a középméretű crossoverek között a Pilot, a kompaktok szegmensében a Civic, a szubkompakt crossoverek kategóriájában a HR-V és végül, de nem utolsó sorban a középméretű autók között az Accord remekelt.

2018 Ridgeline 121
2018 Honda Ridgeline

A Consumer Guide Automotive szerkesztői minden évben győztest hirdetnek összesen 20 kategóriában. A Legjobb Vétel díjak megítélésekor az ár-érték arányt veszik legfőképpen figyelembe, a Consumer Guide a mindennapi autóvásárlóknak ajánl praktikus választást. A szervezet az autós világ egyik legelismertebb szereplője, hiszen idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, így különösen nagy megtiszteltetés, hogy egy-egy modell kiérdemli elismeréseit.

2018 Honda Accord Sport 2
2018 Honda Accord

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda több mint 34 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről