Év Legjobbja a Civic Type R

2017 2018hondacivictyper00 43

A Honda Civic Type R tovább folytatja európai és amerikai díjvadászatát. Az éppen legújabb elismerést a Digital Trends-től gyűjtötte be, amely egy vezető technológiákkal foglalkozó híroldal.

A siker hátterében a már jól ismert recept áll: izmos, 2,0 literes VTEC Turbo® motorjával, rövid úton járó, 6 fokozatú váltójával, versenyautóhoz illő formájával és merev karosszériája révén hódítja meg tesztelőinek szívét. Fontos hangsúlyozni, hogy a tizedik generációs csúcsmodell a valaha volt legerősebb piros emblémás Honda Amerikában.

112986 2017 Honda Civic Type R FK8

A Digital Trends kihangsúlyozta a CTR további előnyeit is: erő, kezelhetőség, elérhető ár és a mindennapi használatra való alkalmasság. A híroldal szerkesztői számos kategóriában keresik és értékelik az izgalmas és sikeres termékeket a piac több szegmensében.

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

2018 Honda Odyssey 153

A Honda több mint 34 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről