Legjobb SUV Márka díjas a Honda

A Honda nyerte a Legjobb SUV Márka 2018 elismerést Amerikában. A U.S. News & World Report által megítélt díj a japán márka erős szabadidő-kínálatán alapszik: a sokoldalú és kategória első, kompakt HR-V-n, a családbarát Piloton, valamint az egyre népszerűbb CR-V-n, amely kimagasló biztonsággal és megbízhatósággal büszkélkedhet.

A U.S. News kalapját emelte a Honda márka és modelljei előtt, amelyek kényelmet, kihasználhatóságot és megbízhatóságot kínálnak a SUV vásárlóknak. A végeredmény az autógyártók modelljeinek pontozásával alakul ki, amelybe a média, a megbízhatósági indexek és a biztonsági minősítések egyaránt beletartoznak.

2018 Honda CR V 001 1
2018 Honda CR-V

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

01   2018 Honda HR V
2018 Honda HR-V
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről