Most Wanted: Honda Accord, Civic, CR-V és Odyssey

17 Civic Sedan 37

Honda bejelentette, hogy újabb díjjal gazdagodott kulcsmodelljei révén Amerikában. Az Edmunds.com értékelésében a Most Wanted elismerésre az Accord, a Civic, a CR-V és az Odyssey tett szert, a japán márka így a lista elejére került négy autóval.

A Honda az alábbi kategóriákban jeleskedett:

  • Középméretű személyautók: Honda Accord
  • Minivanek: Honda Odyssey
  • Kompakt személyautók: Honda Civic
  • Kompakt szabadidő-autók: Honda CR-V
2018 Honda Accord Touring 2.0T 038
2018 Honda Accord Touring 2.0T

A 2018-as Edmunds-féle Most Wanted díjgyőztesek az idei év első kilenc hónapja és olvasói értékelések alapján születtek meg. A járműveket a legnagyobb értékesített darabszám, a leggyorsabb eladási sebesség, valamint két egyéni mérlegelési szempont alapján tüntették ki - utóbbiak az Edmunds weboldalán keresztül jutottak el a zsűrihez. A szempontokat egyenlő mértékben vették figyelembe a győztesek kiválasztásakor kategóriánként.

2018 Honda CR V 112
2018 Honda CR-V

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2018 Honda Odyssey 145
2018 Honda Odyssey
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről