Év Autója díjnyertes a Honda Jazz

A műhelytulajdonosok, menedzserek és autóipari technikusok által is szerkesztett Workshop Magazine a Honda Jazznek és a Honda márkának ítélte legújabb elismeréseit az Egyesült Királyságban. A díj egyébként egy nappal követte a Civic Type R BBC Top Gear által kiosztott Év Autója címét.

A decemberi ceremónián az ágazat krémjét ünnepelték. A magazin olvasói logikus kialakításáért és egyszerű szerelhetőségéért áldották a Jazzt, míg a Hondát az országszerte jól működő workshopok, az erős kapcsolatok és a hatékonysága miatt dicsérték.

112160 HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI

A Jazzből - vagy más piacokon Fitként ismert modellből - 2001-es generációjának bemutatkozása óta már több mint 5 millió darabot adtak el világszerte. A kisautó 2018-ban kap ráncfelvarrást, amelybe beletartozik például az 1,5 literes i-VTEC benzinmotor és az új felszereltségi szintek.

"Nagyon sok műhelytől kaptunk visszajelzést. Mind dicsérte a Jazzt könnyű szerelhetősége és megbízhatósága miatt, valamint a Hondát is, amikor alkatrészellátásról volt szó" - mondta Rebecca Chaplin, a Blackball Media vezető szerkesztője és az újság felelőse. "A verseny kemény volt, és senki más nem tudott ennyire megfelelni!"

112164 HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI

"A Honda pedig hasonlóképpen örülhet az Év Gyártója díjnak, amely a legjobb bizonyítéka a közös munkára leginkább alkalmas gyártónak, akivel szívesen dolgoznak együtt a műhelyipari szereplők. A márkakereskedések és a független szerelők is szeretnek a Hondával együtt dolgozni, mert amint alkatrészre vagy támogatásra van szükségük, mindig a legjobb szolgáltatást kapják a megfelelő pillanatban."

Phil Webb, a Honda UK autós részlegének elnöke megjegyezte: "A tudat, hogy mindkét díjunkat a magazin olvasói szavazták meg, még különlegesebbé és még nagyobb jelentőségűvé teszi azokat!"

C4

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről