Ismét díjnyertes a Honda Accord, Civic és Odyssey

18 Civic Sedan 3

Három Honda modell, nevezetesen az Accord, a Civic és az Odyssey is megnyerte kategóriájában a Vezetők Választása díjakat. Az amerikai MotorWeek televíziós sorozatában szerzett újabb elismeréssel a tizedik generációs Civic zsinórban harmadszorra diadalmaskodott.

A Honda az alábbi kategóriákban jeleskedett:

  • A Legjobb Kisautó: Honda Civic 2018
  • A Legjobb Családi Szedán: Honda Accord 2018
  • A Legjobb Családi Egyterű: Honda Odyssey 2018

Ahhoz, hogy valamely autó elnyerje a MotorWeek Vezetők Választása díját, egyebek mellett az ár, a praktikum, a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság terén kell jól teljesítenie.

2018 Honda Accord Touring 1.5T   026
2018 Honda Accord Touring 1.5T

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2018 Honda Odyssey 012
2018 Honda Odyssey
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről