Legjobb Vétel díjnyertes az Acura két SUV-ja

2018 Acura MDX Sport Hybrid 005

Az Acura MDX és RDX is megnyerte a U.S. News & World Report Legjobb Vétel díját Amerikában, sorrendben a három üléssoros, luxus és a kompakt luxus szabadidő-autók kategóriájában. Az elismerés olyan alappilléreken nyugszik, mint a minőség, a biztonság és az ár-érték arány. Utóbbiba beletartozik egy ötéves használat díja is, és számít a jármű átlagos ára is.

Az MDX bemutatkozása óta, azaz már majdnem 20 éve a vásárlók örök kedvence. Igazság szerint az Acura ügyfeleknek köszönhetően vált a modell minden idők legnépszerűbb három üléssoros, luxus SUV-jává a világon. A kategóriájában szintén legsikeresebb szereplő, az RDX 2015 óta minden évben újabb 50 ezer tulajdonost boldogít. Ezt a rekordot semelyik más vetélytárs sem képes tartani a szegmensben.

2017RDX 14
2018 Acura RDX

Az Acuráról

Az Acura egy meghatározó luxusmárka az autós világban. Gyökerei egészen 1986-ig nyúlnak vissza, amikor a Honda az első japán gyártóként alapította meg prémiummárkáját. Precizitás alkotta teljesítmény jelmondata tükrözi eredeti céljait, olyan technológia és dizájn alkalmazását, amely újfajta vezetési élménnyel gazdagít.

Az Acura felhozatalában hat modellt különböztet meg - az RLX prémium zászlóshajót, a TLX és ILX sportszedánokat, az ötszemélyes RDX szabadidő-autót és a hétszemélyes, Amerika mindenkori legkelendőbb három üléssoros luxus SUV-ját, az MDX-et. 2016 tavaszán csatlakozott a palettához a következő generációs, hibrid NSX szupersportautó, mint az Acura teljesítményorientált szemléletének ékköve.

RDX19 P001
Az Acura RDX Prototype januárban tartotta világpremierjét az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon. Betekintést enged az új stílusirányzat, a fejlett technológia és a luxus funkciók világába. Piaci bevezetésére az idei év későbbi szakaszában számíthatnak az érdeklődők Amerikában. A modell immáron az ötödik éve dönt eladási rekordokat, míg zsinórban a hetedik éve kel el belőle egyre több. Kattints!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről