Honda Civic és CR-V mint kategóriájuk legjobbjai

16 Civic Sedan 045

A Honda Civic és CR-V egyaránt elnyerte a kategóriában legjobbnak kijáró díjat a MotorWeek összehasonlításában. A 10. generációs Civic a legjobb kompakt, a CR-V pedig a legjobb szabadidő-autónak bizonyult.

A MotorWeek éves elismerései során vezetői szempontokból vizsgálják és értékelik az autókat. Az ítélőbizottság az ár-érték arányt és a megbízhatóságot helyezi előtérbe az autóipar trendje és innovációi mellett.

2017 Honda CR V 006 1

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában a Honda és Acura autók, továbbá a motorkerékpárok és a kisgépek értékesítési, marketing, finanszírozási, kutatás-fejlesztési és gyártási területein. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

A Honda több mint 37 éve gyárt autót Amerikában hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával. Jelenleg 19 főbb gyártóegységet működtet Észak-Amerikában, valamint 16 kutatásfejlesztési központot az USA-ban, így képes önállóan megtervezni, kifejleszteni és legyártani helyi termékeinek nagy részét. A 2016-ban az Egyesült Államokban eladott Honda és Acura modellek több mint 95%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.