Hangulatfüggő dudaszó a Hondától

Odyssey
  • A Honda új dudahangjaival biztonságosan fejezhetik ki érzéseiket a vezetők környezetüknek
  • A piac legfejlettebb dudarendszere alapáras az új Honda Odyssey családi egyterűben

A Honda újdonsággal rukkolt elő a hagyományos dudákhoz képest. A vezető a különböző hangulatjelek megnyomásával kommunikálhat környező autós társaival vagy a gyalogosokkal. Az egyedi hangzás és ütem révén javul a közlekedés résztvevői közti kommunikáció. Kifejezhetjük a nagy dugó okozta bánatunkat, de odaköszönhetünk sétáló ismerősünket is akár.

A fejlesztés mögött az Odyssey-be épített porszívóról már jól ismert Honda Dream Labs munkatársai állnak. Kutatási eredmények igazolják, hogy számos szituációban használják a vezetők a dudát, gyakran teljesen eltérő szándékkal. Más a köszönés, a figyelmeztetés vagy a ledudálás, de ezek között hangerőben és dallamban nem tudunk különbséget tenni. A Honda hangulatfüggő dudaszói lehetőséget adnak az öröm és az együttérzés kifejezésére is.

Az Odyssey-ről

Az Odyssey öt generáción át tett eleget az amerikai családok elvárásainak. Az egyéni vásárlók körében legnépszerűbb családi autó 2016-ban is remekelt, immáron a hatodik éve. Ráadásul, az Odyssey a legnépszerűbb kategóriájában a 35 éves vásárlóknál fiatalabbak körében 2010 óta. 1994-es debütálása óta majdnem 2,5 millió példány talált belőle gazdára.

02 2018 Honda Odyssey

A Hondáról

A Honda megbízható, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál fejlett balesetmegelőző rendszereivel együtt több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic és az Accord személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 34 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.