Hibrid CR-V tanulmány és városi elektromos autó Frankfurtban

  • A Frankfurti Autószalonon láthatók a legújabb hibrid és elektromos Hondák
  • Világpremiert tart a Honda Urban EV Concept első elektromos európai Honda tanulmányként
  • A CR-V Hybrid Prototype is bemutatkozik
  • A frissített Honda Jazz és a dízel Civic is megtekinthető lesz

113053 CR V Hybrid Prototype Previews European Version Of Best Selling SUV

A Honda a szeptemberi Frankfurti Autószalonon leplezi le tanulmánymodelljeit az európai elektromos víziójához kapcsolódóan. A Honda Urban EV Concept egy sorozatgyártáshoz közeli, elektromos modell lesz; emellett a CR-V Hybrid Prototype is feltűnik.

A Honda standján a frissített megjelenéssel és motorral elérhető Jazz, továbbá a dízel erőforrással szerelt Civic i-DTEC is látható lesz szeptember 12-től.

01   2017 Honda Clarity Electric
Piacon az elektromos Honda Clarity
A Honda új, elektromos autóknál használt, dinamikus stílusáról tanúskodnak a Clarity hibrid, plug-in hibrid és üzemanyagcellás variánsai.

A jövő mobilitásáról hondás szemmel

A Honda egy külön részleget alapított az előző év vége felé, hogy újabb lépést tegyen az alacsonyabb emisszió felé. A benzin-elektromos, a plug-in hibrid, az elektromos és az üzemanyagcellás járművek a tervek szerint az eladott autók kétharmadát teszik majd ki 2030-ra a jelenlegi 5% helyett.

2025-ig a Honda olyan autókkal tervez előrukkolni, amelyek 4-es szintű sztenderd automata vezetési funkciókkal rendelkeznek, vagyis önállóan képesek közlekedni autópályán és városban a legtöbb helyzetben. A lehetőségek elérése megköveteli a mesterséges intelligencia fejlesztését, hogy a különböző forgalmi körülmények között mi a teendő, de a kamerákat, a szenzorokat és akkumulátoraikat is fejleszteni kell a balesetek elkerülése érdekében.