Honda CR-V mint a legjobb autó tiniknek

2017 Honda CR V 007

A biztonságot elsődleges szempontként figyelembe véve a Honda CR-V-t tüntette ki a U.S. News & World Report Amerikában. A SUV és crossover kategóriákban a 25 és 30 ezer dollár közötti ársávban ugyanis kitűnik a Honda modellje számos aktív és passzív biztonsági funkcióval. A legjobb új autó címhez a Honda Sensing® járult hozzá főképpen, amely figyelmeztető, sebességtartó, fékező és sávtartó rendszereivel segíti a biztonságos közlekedést.

2017 Honda CR V 138
A legbiztonságosabbak között az új Honda CR-V
A Honda CR-V, Amerika legkelendőbb szabadidő-autója a legmagasabb biztonsági minősítést szerezte meg a törésteszteken Amerikában. A Honda Sensing™ biztonsági rendszerrel és LED első fényszórókkal szerelt változatok emellett kitűnő baleset-megelőzési tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic és az Accord személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 34 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.