Ezek a hondás csajok így nyomják… Honda S2000 JDM

S2000 JDM, Accord AeroDeck és ultra-ritka NSX EK9. Eddig hogy tetszik? Alább az öt legszebb műremek, amelyek női tulajdonoshoz fűződnek. A Honda-logó, az egyedi stílus és a makulátlan állapot belépő feltétel. 😉

A Modified Girls egy nemzetközi, hölgyekből álló rajongótábor: az autók szerelmesei utcai modelleket építenek át és módosítanak, a legszebb darabokat pedig be is mutatják a nagyközönség számára.

S2000 Uk

Első rész

1. 1999 Honda S2000 (JDM Import). Tulajdonos: Sophie Williams

Három évvel az Egyesült Királyságbeli autós felvonulásokon való rendszeres részvételek után Sophie rádöbbent, majdnem az összes autós klubban a férfiak dominálnak. A cél egyszerű és világos volt: összegyűjteni a hasonlóan "elvetemült" beállítottságú hölgyet egy első ízben megrendezendő csajos tuning találkozóra. Az alábbi videó több nőt mozgatott meg, a klub nem sokkal később megszületett.

Vajon mi volt az első járgány a találkozón? Sophie saját Honda S2000-je, amelyre nyolc egész évet át gyűjtött. Ez aztán az eltökéltség! De mint minden autórajongó, ő is tudta, ez még csak a kezdet. Így késlekedést nem tűrve, azonnal partnere segítségét kérte az átépítésben. Justin több mint 16 éves tapasztalattal büszkélkedhetett, valóságos mestere volt a Hondák szerelésének, emellett a JDT Tuning feje is volt egyben.

A módosított alkatrészek és elemek közé tartozik: Tegiwa karbon motorháztető, karbon tükörborítás, APR első lökhárító, fordos Frozen White szín, egyedi intercooler csomag HKS gombafilterrel, Racelogic kipörgésgátló rendszer, és PFAB turbó és leömlők.

1430x750 PRINT IMG 6091 Edit 1.jpg.1400x0 Q100ss1 Crop

"Sosem vártam, hogy ennyire... gyönyörű lesz."

A további érdekességek hamarosan következnek! Ne maradj le!

Fotók: hondaengineroom.co.uk.

Emlékkép – Múltbéli gyöngyszem: Honda S2000

Ugyan szükségtelen, de miért ne kapcsoljunk vissza máris kettőt, hogy a fordulatszám-mérő sárga csíkja padlógáz hatására elkezdjen betölteni a 9 ezres tiltás felé?

Gyönyörű Vossen felnik az új Type R-en

Nemrég köszöntöttük a Honda piros emblémás ferdehátújának első példányát szalonunkban. Annyira elvarázsolt minket érkezése, hogy még verset is írtunk Hozzá. Már akkor szemet szúrtak a gyönyörű 20 colos felnik, amelyekre a Vossen még egy bő lapáttal rátett.

Civic4d Taffeta 1
Négyajtós Honda Civic modellek jelentős árelőnnyel és kedvezményes finanszírozással
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről