Év Szabadidő-Autója díj a Honda CR-V-nél

2017 Honda CR V 014

A vadonatúj Honda CR-V nyerte el az AutoGuide.com Év Szabadidő-autója díját. A modell így újabb neves elismeréssel bővítette a már így is népes gyűjteményét. 2017 a CR-V pályafutásának 20. évét jelöli. A sikermodell Amerika legkelendőbb szabadidő-autója címét viseli.

Az AutoGuide csapata autóipari szakértőkből áll. Döntésük meghozatala, a nyertesek kihirdetése előtt évről-évre alaposan górcső alá veszik a kategóriák szereplőit. A CR-V-nél hatékony turbómotorját, nagy belterét, jó vezethetőségét és ár-érték arányát emelték ki.

2017 Honda CR V 073 2

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában a Honda és Acura autók, továbbá a motorkerékpárok és a kisgépek értékesítési, marketing, finanszírozási, kutatás-fejlesztési és gyártási területein. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

A Honda több mint 34 éve gyárt autót Amerikában hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával. Jelenleg 19 főbb gyártóegységet működtet Észak-Amerikában, valamint 16 kutatásfejlesztési központot az USA-ban, így képes önállóan megtervezni, kifejleszteni és legyártani helyi termékeinek nagy részét. A 2016-ban az Egyesült Államokban eladott Honda és Acura modellek több mint 95%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.