Emlékkép – Integra Type R Charley-től

1430x750 IMG 0108.jpg.1400x0 Q100ss1 Crop

S2000 JDM, Accord AeroDeck és ultra-ritka NSX EK9. Eddig hogy tetszik? Alább az öt legszebb műremek, amelyek női tulajdonoshoz fűződnek. A Honda-logó, az egyedi stílus és a makulátlan állapot belépő feltétel. A Modified Girls egy nemzetközi, hölgyekből álló rajongótábor: az autók szerelmesei utcai modelleket építenek át és módosítanak, a legszebb darabokat pedig be is mutatják a nagyközönség számára.

Harmadik rész

Amióta Charley Reeves találkozott férjével, Dommal, padlógázon autózik egyedi Integrájával: Work Meister S1R kerekek, DC sportkipufogó és Kalózfekete fényezés.

1430x750 IMG 0112.jpg.1400x0 Q100ss1 Crop

Az autóépítés egy 2010-es, álmatlan éjszakára vezethető vissza, amikor Charley és Dom egész éjen át fent maradt és Integrákról beszélgetett. A leányzó kipróbálta és azonnal beleszeretett Dom autójába, és magának is akart egyet.

"A Honda Intézetben szerelőként szerzett tapasztalataira építve eldöntöttük, hogyan tervezzük közösen átépíteni az Integrámat. Jelenleg kettő van: Domé abszolút egy pályakész konstrukció, az enyém pedig show autó szintre lépett feljebb."

Charley Integráját szenvedély, türelem és tökéletesség jellemzi. Sokan megfordulnak utána egyedi megjelenése és hangja miatt.

Fotók: hondaengineroom.co.uk

Civic4d32
Négyajtós Honda Civic modellek jelentős árelőnnyel és kedvezményes finanszírozással
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről