Acura TLX 2021, avagy valami ami kell

TLX Type S8 Scaled
Az Acura bemutatta a márka 35 éves története során a leggyorsabb, legkezelhetőbb és legjobban felszerelt szedánt - a vadonatúj 2021-es Acura TLX-et. Az új modell 2020 végén lesz kapható a márkakereskedésekben, előre láthatólag a gyártó által javasolt 30.000 dolláros indulóáron.
A második generációs TLX azt is jelenti, hogy az Acura TypeS is visszatér. A jövő tavasszal érkező TLX Type S típus egy teljesen új Acura modell, mely 3,0 literes turbófeltöltésű V6-motorral lesz szerelve. Ezenkívül az új TLX Type S lesz az első  modell, amely megkapja Super Handling All-Wheel Drive ™ rendszert, ezáltal várhatóan a legjobban kezelhető Acurat kapjuk végeredményként.

Acura A-spec: Sport Package

Az Acura népszerű csomagja visszatér, kívül-belül egyaránt frissítettek rajta, és lássuk be, igen jó munkát végeztek a mérnökök, mert rendkívül dögös lett az autó. Külső tekintetében a hatalmas 19"-os kerekek a legszembetűnőbbek, de az apróbb elemek is ott virítanak, hogy gyönyörködtessék a szemeinket. A belső pedig szintén magáért beszél.
TLX Type S5 Scaled 2021 TLX Advance4 Scaled 2021 TLX Advance IDS Scaled

TypeS

A 2021 tavaszáig érkező TLX S típusú S-az A-Spec alapjait használja, tovább erősítve a TLX sportos megjelenését. Elülső részén az egyedülálló nyílt Diamond Pentagon rács és a nagy oldalsó hűtő nyílások segítik az új, nagy teljesítményű V6 turbómotort, amelyet az Acura Type S modellekhez fejlesztettek ki. Az aerodinamikai elemek közé tartozik a hátsó spoiler, és a hátsó diffúzor, valamint a négy nagy kipufogó vég.
TLX Type S3 Scaled