A 10 Legjobb Családi Autó között az Accord és az Odyssey

2018 Honda Accord Touring 2

Az új Honda Accord és Odyssey felkerült a 10 Legjobb Családi Autó listájára a Parents magazin és az Edmunds.com jóvoltából. A győztesek a magazin júliusi számban tűnnek fel.

A Legjobb Családi Autó díjak győzteseinek kiválasztásakor a Parents magazin és az Edmunds.com 300 jármű közül szemezgetett. Az értékelési szempontok között szerepelt például a biztonsági minősítés, a gyerekülés beszerelési lehetőségek és egyéb családbarát funkciók, éppen úgy, mint az általános tulajdonságok a vezetési dinamizmus, a kényelem, az ár és az üzemanyag-hatékonyság terén.

2018 Honda Accord Touring 1.5T   052
2018 Honda Accord Touring 1.5T

Az 5. generációs Odyssey teljesen megújult a 2018-as modellévre vonatkozóan. Új mércét állít a teljesítmény, a kabin csendessége, a családbarát beltér, a komfort és a konnektivitás terén is, amelyek egyre jobban illeszkednek az amerikai családok igényeihez. Különleges funkció például a CabinWatch™, az ipar első autóba szerelt kamerája, amellyel a hátsó üléseket nézhetjük, de a fejlett vezetéstámogató rendszerek terén is találkozhatunk újdonságokkal a Honda Sensing® keretén belül.

Az újratervezett Accord a Honda ikonikus szedánjának a 10. generációját képviseli. Határozottabb, prémium stílust kapott agresszív vonalakkal és arányokkal, beltere tágas, motorjai nyomatékosak az 1.5-ös és 2.0-ás turbó személyeiben. Az agilis vezetési dinamika mellé gazdag műszaki tartalom társul, amelybe beletartozik például az alapáras Honda Sensing.

2018 Honda Odyssey 030
2018 Honda Odyssey

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában az értékesítési, a marketing, a finanszírozási, a kutatás-fejlesztési és a gyártási területeken. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

28 2018 Honda Odyssey 1