7/13: a díjak több mint fele csak a Hondánál

A vadonatúj Honda Accord nyerte összesítettben a Legjobb Vétel díjat a KBB.com értékelésében Amerikában. A japán márka ezzel 7 elismerést is elhódított a 13-ból, ami páratlan az autógyártók között. A trónra azért került a Honda középméretű szedánja, mert egyszerűen minden szakértőt és szerkesztőt lenyűgözött a KBB-nél.

"Majdnem minden vizsgálható tekintetben kitűnik a versenyben. Jóval többet nyújt ebben az ársávban, mint amit egy új autótól elvárhat az ember, több funkció, jobb üzemanyag-hatékonyság és öregebb hírnév a minőség és megbízhatóság terén."

2018 Honda Civic Hatchback 85  1
2018 Civic Hatchback

A Honda piacvezető, 7 begyűjtött díja az alábbi kategóriákban:

  • Összesített legjobb vétel: 2018 Honda Accord
  • Kisautók: 2018 Honda Civic
  • Közepes autók: 2018 Honda Accord
  • Elektromos/Hibrid autók: 2018 Honda Clarity Plug-In Hybrid
  • Kis SUV/Crossover: 2018 Honda CR-V
  • Közepes SUV/Crossover: 2018 Honda Pilot
  • Családi egyterűek: 2018 Honda Odyssey
2018 Honda CR V 073
2018 CR-V

"Kivételesen nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy dominált márkánk az idei Kelley Blue Book díjsorozatában. Ezáltal tényleg megvilágításba kerülnek erőfeszítéseink, miszerint egyedi módon fókuszálunk az egyéni vásárlókra, a legjobb ár-értéket kínáljuk hosszú távon a legalacsonyabb fenntartási költségekkel" - mondta Jeff Conrad, az American Honda autós divíziójának alelnöke. "Azon vásárlóknak, akik egy jó vételt szeretnének, jól jöhet a KBB.com iránymutatása. Az új autók értékelését széles piaci adataik és mély terméktapasztalataik révén végzik."

16Pilot 127
2018 Pilot

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic és az Accord személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 95%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2018 Honda Clarity Plug In Hybrid   Dynamic
2018 Honda Clarity Plug-in Hybrid
Civic4d32
Négyajtós Honda Civic modellek jelentős árelőnnyel és kedvezményes finanszírozással
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről