AutókDíjakHonda hírekJazz

Év Autója díjnyertes a Honda Jazz

A műhelytulajdonosok, menedzserek és autóipari technikusok által is szerkesztett Workshop Magazine a Honda Jazznek és a Honda márkának ítélte legújabb elismeréseit az Egyesült Királyságban. A díj egyébként egy nappal követte a Civic Type R BBC Top Gear által kiosztott Év Autója címét.

A decemberi ceremónián az ágazat krémjét ünnepelték. A magazin olvasói logikus kialakításáért és egyszerű szerelhetőségéért áldották a Jazzt, míg a Hondát az országszerte jól működő workshopok, az erős kapcsolatok és a hatékonysága miatt dicsérték.

A Jazzből - vagy más piacokon Fitként ismert modellből - 2001-es generációjának bemutatkozása óta már több mint 5 millió darabot adtak el világszerte. A kisautó 2018-ban kap ráncfelvarrást, amelybe beletartozik például az 1,5 literes i-VTEC benzinmotor és az új felszereltségi szintek.

"Nagyon sok műhelytől kaptunk visszajelzést. Mind dicsérte a Jazzt könnyű szerelhetősége és megbízhatósága miatt, valamint a Hondát is, amikor alkatrészellátásról volt szó" - mondta Rebecca Chaplin, a Blackball Media vezető szerkesztője és az újság felelőse. "A verseny kemény volt, és senki más nem tudott ennyire megfelelni!"

"A Honda pedig hasonlóképpen örülhet az Év Gyártója díjnak, amely a legjobb bizonyítéka a közös munkára leginkább alkalmas gyártónak, akivel szívesen dolgoznak együtt a műhelyipari szereplők. A márkakereskedések és a független szerelők is szeretnek a Hondával együtt dolgozni, mert amint alkatrészre vagy támogatásra van szükségük, mindig a legjobb szolgáltatást kapják a megfelelő pillanatban."

Phil Webb, a Honda UK autós részlegének elnöke megjegyezte: "A tudat, hogy mindkét díjunkat a magazin olvasói szavazták meg, még különlegesebbé és még nagyobb jelentőségűvé teszi azokat!"

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről