Újabb díj a Honda Accordnál

Az új Accordot karcsúként és sportosként jellemző Detroit Free Press Év Autójának választotta a Honda középméretű szedánját Amerikában. A vezetési élmény mellett az ár-érték arány, az üzemanyag-hatékonyság és a tágas utastér is szempont volt az ítélet meghozatala során.

A vadonatúj Honda Accord az eddigi leggyorsabb, leghatékonyabb, legkifinomultabb és legtágasabb változat a modell 41 éves történelmében. Az 1,5 literes turbómotorral szerelt kivitelek októberben, a 2.0-ás variánsok egy hónappal később kerültek az USA-beli márkakereskedésekbe. A Honda innovatív, kétmotoros hibrid rendszerét használó hibrid kivitel idén év elejétől lesz rendelhető.

2018 Honda Accord Touring 1.5T   052
2018 Honda Accord Touring 1.5T

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről