My Honda+

Fb 2

Ebben a korban sajnos elkerülhetetlenek ezek a témák, hiszen autót sem úgy vásárolnak már az emberek ahogyan régen tették ez. Megfordult a fontossági sorrend, és nagyobb a hangsúly a szórakoztató illetve okos rendszereken.Az okostelefonján található My Honda+ alkalmazás segítségével a nap minden percében kapcsolatban lehet Honda e autójával.

TELJES KÖRŰ KAPCSOLAT

Közeli viszony
Bárhol és mindenhol.
A mobilján futó My Honda+ alkalmazás olyan, mintha az autója a zsebében, mindig kéznél lenne. Ráadásul mindkét irányban működik, azaz nem csupán folyamatosan ellenőrizheti a jármű töltöttségének állapotát, a légkondicionáló státuszát vagy éppen a szükséges karbantartások esedékességét, de értesítést is kérhet ezekről.

MINDIG EGYÜTT
A My Honda+ alkalmazás célja, hogy megkönnyítse az Ön életét, ezért számos olyan szolgáltatást biztosít, amelyek segítik Önt a mindennapjaiban, akár út közben, akár az autójától távol. Tekintse meg közelebbről!

Felmelegítés
A légkondicionáló távoli vezérlésével előre beállíthatja, hogy milyen hőmérséklet fogadja majd az autóban. Tehát ha tudja, hogy reggel hűvös lesz, beállíthatja, hogy a Honda e 30 perccel az indulás előtt fűtse fel a belső teret, így garantáltan meleg fogadtatásban lesz része!

Hztfgtr

Épségben és biztonságban
Az alkalmazáson keresztül ellenőrizheti az autó állapotát, és beállíthat egy geo-kerítést: a rendszer riasztást küld, ha a Honda e elhagyja a kijelölt területet. Ha egy zsúfolt parkolóházban nem találja autóját, a Honda e kürtjét távolról is aktiválhatja, így könnyebben megtalálja autóját.

Teljes körű irányítás
A Honda e töltését az Önnek leginkább megfelelő időszakokra időzítheti. Beállíthatja például, hogy az autó csúcsidőn kívül töltsön, amikor olcsóbb az áram. Ha vásárlás közben töltenie kell az autót, az alkalmazás értesíti, ha a töltés befejeződött, vagy ha a töltöttség elérte az előre beállított szintet. Igazán megnyugtató érzés, hogy az alkalmazáson keresztül mindig kapcsolatban lehet Honda e autójával.

Intelligens, távoli elérés
Az alkalmazáshoz egy „Digitális Kulcs” is tartozik. Ez a hasznos távvezérlési funkció lehetővé teszi, hogy a hagyományos kulcs helyett okostelefonjával nyissa, zárja és indítsa a Honda e autót.

Vdvv

Okos megoldás
A Honda e járműben beépített Wi-Fi funkció található, amely folyamatos frissítéseket biztosít, és lehetővé teszi a Honda Személyi Asszisztens elérését. Az asszisztens okos mesterséges intelligenciával működik, akivel természetes módon beszélgethet. Az asszisztens figyeli a szövegkörnyezetet, és ez alapján tanul, hogy az Ön elvárasai alapján megfelelő online ajánlásokat tudjon biztosítani Önnek... rendkívül okos megoldás.

Előre tervezés
Indulás előtt megadhatja Honda e autójának úti célja koordinátáit. Az alkalmazáson keresztül egyszerűen csak diktálja be, hogy hová szeretne eljutni: rendszer rögzíti a címet a műholdas navigáció segítségével... és már készen is áll az indulásra.

C4 1