Minden a kis elektromosról

Hondaehomecharger

A legújabb, teljes mértékben elektromos Honda e egy valóra vált álom, a dinamikus teljesítmény, a kifinomult kényelem és a legmodernebb technológiák egyedi ötvözete.

Tisztán elektromos teljesítmény

A Honda e a károsanyag-kibocsátástól mentes autózást a felvillanyozó teljesítménnyel ötvözi. Ez a sportos elektromos autó kezes, fürge és kiválóan manőverezhető, így a városi autózás is rendkívül szórakoztatóvá válik vele.

Kimagasló teljesítmény

Nyomaték

150 LE

300 Nm

 

Önre szabtuk

A tágas, könnyű és kényelmes Honda e teljes mértékben eltér attól, amit eddig az autókról gondolt, és új szintre emeli az autódizájn fogalmát.

Teljes szélességben

Kezelőfelület

Dupla képernyő

HMI

C4 R

Teljesítmény a köbön

A technológia és a vezetési élmény találkozása.

A csendes, egyenletes és kifinomult hajtás igény szerint gombnyomásra aktiválható, és azonnali gyorsulást kínál. A Honda e praktikus szempontok szerint épített karosszériája számos technologiát egyesít. A hajtásért egy erőteljes elektromos motor felel, amely egyetlen pedállal vezérelhető.

Tömény teljesítmény

A Honda e külseje is vonzó, de a belülről érkező nyomaték az, ami igazán lenyűgözővé teszi ezt az autót. Nincs fokozatváltás: egyszerűen nyomja le az egyetlen pedált, és tapasztalja meg az azonnali teljesítményleadás izgalmas érzését!

Egyenletes súlyelosztás

A fordulókör sugara

50–50

4,3 méter

Válassza ki a hajtásláncot

Csavarja fel a maximumra, vagy válassza a pihentető utazás élményét.

A Honda e két vezetési módot kínál. A Normál üzemmód tökéletes a nyugodt városi utakhoz, míg a Sport üzemmód esetén megnő az autó reakciókészsége, és a felfüggesztés is jobb kezelhetőséget nyújt, ami ideális a kanyarok dinamikus bevételéhez.

Cfr

Úttartás minden helyzetben

A karosszéria kivételes kezelhetőséget, mozgékonyságot és menetkomfortot garantál.

Érezze a vezetési élményt!

A nagy teljesítményű villanymotor a hátsó kerekeket hajtja, hogy jobb „kormányzási érzetet" adjon erőteljes gyorsulásnál.

A tökéletes egyensúly

Az 50:50 arányú súlyelosztás és az alacsony tömegközéppont sportos vezetési élménnyel ajándékozza meg.

Hűvös elegancia

Nagyon fontos az egyenletes akkumulátor-hőmérséklet fenntartása az optimális és hatékony működés érdekében.

Töltődjön fel!

A megbízhatóság kulcsfontosságú, nagy kapacitású 35,5 kWh-s lítium-ion akkumulátorunk Type 2-es váltakozó áramú töltőt vagy CCS2 típuskódú, egyenáramú villámtöltőt használhat.

Egyszerű csatlakoztatás

A Honda e töltőcsatlakozója könnyen hozzáférhető, a motorháztető közepére került. A LED kijelzőn a töltöttségi szintet is könnyedén leolvashatja a vezető.

Biztonságban a városban

A Honda e a további extra funkciók mellett a Honda Sensing rendszert is tartalmazza.

Elindulásra Figyelmeztető Rendszer

Figyelmezteti Önt, ha az Ön előtt álló jármű elindul. A Honda e jelzi Önnek, hogy szabad az út.

Ütközésmegelőző Gázkezelés

Forgalomkövetés esetén megakadályozza a hirtelen gyorsításokat, egyszersmind észleli, ha az előtte haladó autó hirtelen lassít. Tipikusan ilyen helyzet a körforgalomba behajtás, amikor a sofőrök váratlanul meggondolhatják magukat, és fékezhetnek.

Fgfg

Alacsony Sebességű Ráfutásmegelőzés

Ha Ön csekély sebességgel közelít egy tárgyhoz, melyet nem vesz észre, a Honda e képes automatikusan vészfékezni, s ezzel megelőzni az ütközést.

Az emberi tényező

A Honda e kialakítása során az emberközpontú tervezés filozófiáját követtük: a modern, intelligens technológiák révén észrevétlenül csatlakozhat az autóhoz.

Maradjon vonalban!

Életmódunk rohamléptekben változik, ahogy egyre több módon kapcsolódunk a minket körülvevő világhoz. A Honda e tökéletesen illeszkedik életviteléhez, és a modern funkcióknak köszönhetően – amelyekhez az okostelefonján található My Honda+ alkalmazáson keresztül férhet hozzá – olyan, mintha az autója a zsebében lenne.

Vonzó vonalak

Egyszerű és letisztult dizájn.

A minimalista dizájn nem csupán vonzó megjelenést kölcsönöz az autónak, de a hatékonyságot is szolgálja. A trendi, modern kialakítás és a jövőbe mutató technológiák ötvözete az, ami miatt a Honda e igazán kiemelkedik a tömegből.

C3 C1

A megfelelő kapcsolat

Ha elektromos autóra cseréli járművét, ügyeljen rá, hogy Honda e autóját csak a Honda eredeti gyorstöltőjével töltse.

A Honda gyorstöltő segítségével rövid idő alatt feltöltheti Honda e autóját, az automatikus helyreállítási funkcióval pedig áramszünet után is biztonságosan folytatódik a töltés. A töltő azonosítórendszert is tartalmaz, így Ön szabályozhatja, hogy ki használhatja az eszközt.

Hamarosan újabb Eredeti Honda Kiegészítőket mutatunk be a vadonatúj Honda e autóhoz.

Honda e prémium bőrkárpitok

Dark Brown vagy Midnight Black? Bármelyiket is választja, garantált a magas szintű luxus és a kényelem.

Honda E Charging Solutions Honda Falitolto