Legjobb Újdonság díjnyertes a Honda Odyssey

A Popular Science magazin díjazta a Honda új családi egyterűjét Amerikában. A számos innovatív és családbarát funkció közül a CabinWatch™ aratott sikert, amely lehetővé teszi a szülőknek, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék gyermekeiket utazás közben: legyen szó a második vagy a harmadik üléssorról, akár menetiránnyal ellentétesen behelyezett gyerekülésekről, a központi, 8 colos kijelzőn megjelenő kép révén nem szükséges forgolódni az anyukáknak és apukáknak.

A nappal és éjjel egyaránt működő megfigyelő rendszer révén nem kell fényt gyújtani ellenőrizni, hogy alszanak-e a csöppségek. A kép az okostelefonoknál megszokott módon, az ujjaink távolításával nagyítható.

2018 Honda Odyssey 120
2018 Honda Odyssey Touring CabinWatch™

A család minden tagjának legnagyobb örömére a májusban a kereskedésekbe került Odyssey nemrég megszerezte a legmagasabb, TOP SAFETY PICK+ biztonsági minősítést az USA-ban a kis átfedéses, valamint az ötcsillagos tanúsítványt a normál törésteszten.

"A Legjobb Újdonság díjak a jövőformáló innovációkat jutalmazzák" - mondta Joe Brown, a Popular Science elnöke. "Az életmentő technológiáktól kezdve az elképesztő űrhajós tervezéseken át a lélegzetelállítóan menő apróságokig, mind-mind tűnnek fel legjobb újdonságok."

Az új Honda Odyssey széles körben kínál aktív és passzív biztonsági funkciókat, beleértve a Honda Sensinget, amely segít a vezetőnek elkerülni az ütközést vagy csökkenti annak hatását már az EX felszereltségi szinten, vagyis az eladott modellek több mint 99%-ának esetében. A fejlett vezetéstámogató rendszer elemei közé tartozik az ütközés erejét mérséklő fékrendszer, a frontális ütközésre figyelmeztető, az útpálya elhagyásának esélyét csökkentő segéd, a sávelhagyásra figyelmeztető, a sávtartó asszisztens és az adaptív tempomat.

2018 Honda Odyssey 084

A Honda Odyssey-ről

Az egyéni vásárlók körében zsinórban a hatodik teljes éve legnépszerűbb családi autó számos új funkciót kapott mind kényelmi, mind biztonsági szempontból, valamint szórakoztató- és infokommunikációs rendszere is átalakult 2017-re.

Tíz fokozatú sebességváltó, jól variálható utastér és hasznos funkciók, amelyek jelentősen megkönnyítik a hétköznapokat (például: beépített porszívó, a külön hangszórónkénti kommunikáció a gyermekekkel). Az Odyssey népszerűsége töretlen, s öt generáción át tett eleget az amerikai családok elvárásainak. Az egyéni vásárlók körében legnépszerűbb családi autó 2016-ban is remekelt, immáron a hatodik éve. Ráadásul, az Odyssey a legnépszerűbb kategóriájában a 35 éves vásárlóknál fiatalabbak körében 2010 óta. 1994-es debütálása óta majdnem 2,5 millió példány talált belőle gazdára.

2018 Honda Odyssey 030
2018 Honda Odyssey Touring

A Hondáról

A Honda megbízható, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál fejlett balesetmegelőző rendszereivel együtt több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic és az Accord személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 34 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

Civic4d Taffeta 1
Négyajtós Honda Civic modellek jelentős árelőnnyel és kedvezményes finanszírozással
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről